Hightail: haarbescherming voor motorrijd(st)ers

De gepatenteerde haarbeschermers van Hightail Hair zijn ontworpen om het haar te beschermen en klitvrij te houden tijdens motorrijden met hoge snelheden. Het lichtgewicht ontwerp is gemakkelijk te bevestigen aan de meeste motorhelmen, en de elastische beschermende zak zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm voor elke haarlengte of –type. De haarbeschermers van Hightail zijn verkrijgbaar bij verschillende dealers. Adviesverkoopprijs: € 59,95.

“We zijn verheugd om samen te werken met Perier Motorsport om onze geavanceerde oplossing naar Nederland, België en Luxemburg te brengen”, zegt Jen Burch, oprichter en directeur van Hightail. “We geloven dat Hightail een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop rijders denken over haarbescherming, en we zijn enthousiast om dit in de regio aan te bieden.”

Perier & Hightail

Perier Motorsport B.V., bekende leverancier van high end motorkleding, -helmen en -accessoires in de Benelux, is enthousiast om Hightail haarbeschermers toe te voegen aan haar productlijn. Hightail Hair, toonaangevende leverancier van innovatieve haarbeschermingsoplossingen, is verheugd de samenwerking met Perier Motorsport aan te kondigen. Samen zullen zij ‘s werelds eerste op een helm gemonteerde haarbeschermer naar de Benelux brengen en motorsportliefhebbers met lang haar een revolutionair nieuw product bieden.

“We zijn er trots op dat we de exclusieve distributeur zijn van Hightail’s revolutionaire haarbeschermers in Nederland, België en Luxemburg,” zegt Mack-John Perier, eigenaar van Perier Motorsport. “We geloven dat dit partnerschap ons in staat stelt een betere oplossing te bieden, met name voor vrouwelijke rijders, wat het snelst groeiende segment in onze markt is.”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief