‘Heritage showroom’ bij BMW Motorrad dealer Simako-BDM in Elst

BMW Motorrad dealer Simako-BDM heeft de complete bovenverdieping van de vestiging in Elst ingericht als Heritage showroom. De complete R nineT line-up en de nieuwe R18 staan hier in een passend decor, samen met zeer uitgebreide presentaties van Heritage accessoires en kleding. Een parketvloer in visgraatmotief, met hout afgewerkte podia voor de motorfietsen en een corner met koffiebar in een klassiek gestileerde setting zorgen voor een authentieke sfeer. De verlichting is warm en sfeervol. De inrichting is in nauwe samenspraak met BMW Motorrad AG tot stand gekomen. 

In Elst kunnen motorrijders en liefhebbers genieten van de meest uitgebreide presentatie van de BMW Motorrad Heritage producten. Hier schitteren alle Heritage modellen: de BMW R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler, R nineT Urban G/S en de nieuwe BMW R18. Deze cruiser met een boxermotor van 1800 cc, de grootste die BMW Motorrad ooit bouwde, is zowel technisch als in termen van design en styling overduidelijk geïnspireerd op fameuze voorgangers, zoals de BMW R 5. De R18 belichaamt de beleving van motorrijden: puur en ongecompliceerd.

Gevoel speelt bij Heritage een hoofdrol. Met elkaar praten over en genieten van motorfietsen, samen rijden en personaliseren van de eigen motorfiets. Het kan allemaal in de eerste Heritage showroom van Nederland.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief