Harley-Davidson winactie: Win Your Freedom

Dik of dun, jong of oud, rookie of veteraan: overal ter wereld dromen motorrijders van de vrijheid die je ervaart in het zadel van een Harley-Davidson. Met de Win Your Freedom winactie helpt Harley-Davidson om die droom waar te maken. Maak je tussen 1 juni en 15 juli 2019 bij een erkende Harley-Davidson dealer een proefrit op een 2019-model, dan maak je kans om die motorfiets een hele maand te mogen rijden. En omdat je vrijheid pas echt voelt als je volgende tankbeurt geen belemmering vormt, zit er bij de prijs ook nog eens € 500 benzinegeld. 

Vind jouw droom-Harley 
Met meer dan 30 modellen om uit te kiezen zit er voor iedere soort rijder een droom-Harley bij. Zo bestaat de Sportster-lijn uit maar liefst 10 modellen, van de compacte, wendbare Iron 883 tot de stoere, asfaltsplijtende Roadster. De Softail-lijn heeft een vernieuwd, stijver en lichter frame, wat een rijervaring oplevert die je moet ervaren om te geloven. Wil je het summum van looks en performance, dan maak je jouw proefrit op de gloednieuwe FXDR 114. Is eindeloos kilometers maken meer jouw stijl? Dan vind je in de H-D Touring-lijn het beste en meest comfortabele dat er te vinden is in Grand American Touring. Van de nostalgische stijl van de Road King Classic tot het absolute hoogtepunt van comfort en luxe, de Ultra Limited. Om kans te maken op de prijs maak je voor 15 juli 2019 een proefrit bij jouw Authorized Harley-Davidson Dealer. 

Over Harley-Davidson Motor Company 
Sinds 1903 maakt de Harley-Davidson Motor Company dromen over persoonlijke vrijheid waar met cruisers, touring- en custom motorfietsen, rijervaringen en evenementen, en een complete lijn van Harley-Davidson onderdelen, accessoires, algemene merchandise, motorkleding en kleding. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief