Skip to main content

Harley-Davidson motorverhuur: HD-bucketlist

De Lofoten eilandengroep, de eindeloze haarspeldbochten van Trollstigen, de oogverblindende Atlantic Road en natuurlijk de legendarische Noordkaap, het meest noordelijke puntje van het Europese continent. Stuk voor stuk zijn dit voor veel motorrijders wereldwijd bucket list items. Voor die rijders heeft Harley-Davidson onlangs het online platform ‘H-D Bucket List’ gelanceerd. Op hdbucketlist.com kunnen rijders inspiratie vinden voor de meeste epische routes door het hoge noorden van Noorwegen, suggesties krijgen voor accommodaties en must-see highlights langs die route, en natuurlijk de contactgegevens vinden van lokale Harley-Davidson Rental dealers.

Fly & Ride

Waarom zou je helemaal naar het hoge noorden rijden, als je je tijd in het zadel beter kunt besteden in het hoge noorden? Met de korte vliegtijden, de scherpe huurtarieven en de brede verhuurvloot van de Noorse Harley-Davidson-dealers is het voor veel rijders logischer om het vliegtuig te pakken. En vervolgens fris en uitgerust in Ballangen, Ålesund, Bergen of Trondheim op een jonge, perfect onderhouden Harley-Davidson te stappen. Bovendien krijg je er van iedere dealer een GPX-route bij van een epische route in de regio, en een H-D Bucket List reisschrijfboekje.

Motorverhuur met extra producten en services

Daarnaast bieden de dealers ook nog allerlei aanvullende items te koop en te huur aan, van (regen)kleding tot helmen en meer. Het ophalen en wegbrengen van/naar het vliegveld of hotel behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Kortom, de reis en route organiseer je zelf, maar de dealer helpt je graag jouw trip zo mooi en probleemloos mogelijk te maken. Zo helpt de dealer je natuurlijk graag bij het uploaden van de GPX-route in het navigatiesysteem van de huurmotor.

Harley-Davidson Authorized Rental Dealers

Er zijn honderden Authorized Harley-Davidson Rental dealers wereldwijd die het voor rijders mogelijk maken een Harley te huren en op road trip te gaan op de mooiste bestemmingen op de planeet. De vier meest noordelijke dealers in Noorwegen hebben onlangs hun verhuurbedrijf geopend en zijn daarmee de nieuwste toevoegingen aan het H-D verhuurbestand. Alle vier de dealers hebben verschillende huurmotoren beschikbaar. Van H-D’s prijswinnende Adventure-Touring-model, de Pan America Special, tot ultieme Grand American Touring-modellen als de Street Glide Special. Is cruisen meer jouw stijl, dan is de gloednieuwe Low Rider ST wellicht jouw keuze. Het hele modellenoverzicht en de huurprijzen vind je op de website van de lokale dealer via hdbucketlist.com.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws