Skip to main content

Harley-Davidson: € 1250 korting bij net behaald motorrijbewijs

Het lijkt erop dat vakantieseizoen “Zomer 2020” zich voor veel mensen vooral in eigen land zal afspelen. Hoewel Nederland natuurlijk een fantastisch land is, waar je vooral met mooi weer ook echt lekker kan genieten, voelt dit voor sommigen toch als een serieuze inperking van je vrijheid. Speciaal voor deze mensen en (voor iedereen die deze zomer eens lekker actief wil zijn) introduceert Harley-Davidson “Passport to Freedom”. Hiermee wordt het wel heel aantrekkelijk gemaakt om deze zomer die lang gekoesterde wens van het behalen van je rijbewijs nu ook echt te laten uitkomen. Een zomer zonder grenzen met Harley-Davidson. Eenmaal in het bezit van je rijbewijs kun je de vrijheid van het rijden op een Harley-Davidson zelf gaan ervaren. Je rijbewijs is dus letterlijk jouw paspoort naar vrijheid.

3 STAPPEN RICHTING VRIJHEID

1. Haal je ‘grote’ motorrijbewijs. Bewijs dat je jouw motorrijbewijs na 30 juni 2019 hebt gehaald.
2. Kies jouw motorfiets uit de lijst van in aanmerking komende modellen en koop jouw fiets tussen 1 januari 2020 en 31 december 2020.
3. Pak jouw voordeel. Als je je motorrijbewijs meeneemt en een nieuwe Harley-Davidson koopt, dragen wij € 1.250 bij aan de kosten van jouw rijlessen.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws