Skip to main content

Gratis update racegame TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

Nacon en het RaceWard-team, het race-label van NACON Studio Milan, hebben een gratis update met een heleboel verbeteringen uitgebracht voor TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Daarnaast hebben ze een infographic onthuld die een overzicht geeft van voorkeuren en prestaties van spelers sinds de release van de game.

Verbeterde haptische feedback

Op 3 juli verscheen een gratis update die de ervaring van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 op vele fronten verbeterde. De update leverde meer opties om de ervaring aan te passen, een completere weergave van online-klassementen, betere visuele prestaties en verbeterde haptische feedback op PlayStation 5.

16 keer de wereld rond

Terwijl de ontwikkelaars van Nacon Studio Milan hard werkten om de ervaring te verbeteren, gingen spelers van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 al lekker los in de game. Zo raceten ze in de twee maanden sinds de release al meer dan 647.000 kilometers op open roads, wat neerkomt op ruim 16 rondjes om de wereld. Ook hebben ze bijna 2 miljoen races gestart. In deze veeleisende simulatie van de gevaarlijkste race ter wereld, heeft 45% van de spelers zich gewaagd aan de twee moeilijkste game-modes, die de werkelijkheid het dichtst benaderen.

Tenslotte werd Peter Hickman de favoriete coureur van spelers, nadat hij dit jaar vier races won en een nieuw record vestigde tijdens de Isle Of Man TT (16’36,115 minuten met een gemiddelde snelheid van 218 km per uur). Hij werd op korte afstand gevolgd door Michael Dunlop en John McGuiness, twee andere legendes van de Tourist Trophy.

De officiële game van de legendarische Tourist Trophy-race is ontwikkeld door een team veteranen van RaceWard en laat spelers de spanning en sensaties beleven van de gevaarlijkste motorrace ter wereld. TT Isle Of Man: Ride on the Edge is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Lees hier overigens onze review van TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

Over Nacon

Nacon is een bedrijf van de BIGBEN Group dat in 2019 werd opgericht om de knowhow binnen dit bedrijf te optimaliseren, dit door gebruik te maken van sterke synergieën in de videogame-markt. Door het samenbrengen van zijn 16 ontwikkelstudio’s, de uitgave van AA-videogames, en het design en de distributie van premium gaming-apparaten, stelt NACON 30 jaar aan expertise in dienst van spelers. Deze nieuwe, verenigde handelseenheid versterkt de positie van NACON binnen de markt, zodat het bedrijf kan innoveren door nieuwe, unieke competitieve voordelen te creëren. www.nacongaming.com

Over Raceward Studio

RaceWard Studio is een Italiaanse ontwikkelaar van state-of-the-art racegames. De studio wordt gedreven door een zucht naar uitmuntendheid en beschikt over een vruchtbare, professionele omgeving met geavanceerde technologie en een team van veteranen met een schat aan ervaring, vaardigheden en passie. Het bedrijf is een divisie van Nacon Studio Milan, dat ook werkt aan een nieuw project in de Terminator-franchise. Nacon Studio Milan is nu een van de grootste videogame-bedrijven in Italië en blijft uitbreiden. www.racewardstudio.com

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws