Gratis bevestigingsbeugel bij aankoop Kappa Tanklock tanktas

Het Kappa gamma omvat 5 tanktassen voorzien van het Tanklock systeem, met prijzen tussen 75 en 129 € en een inhoud tussen 4,5 en 18 liter. Het Tanklock systeem van Kappa laat toe om de tanktas in een seconde af te nemen, waardoor deze erg praktisch in gebruik worden. De tas wordt bevestigd op een beugel die op zijn beurt vastgemaakt is op de sluiting van de tankdop van de motor. Er bestaan 35 beugels om de Kappa Tanklock tassen te bevestigen op meer dan 200 verschillende motorfietsen.

De tanktassen zijn naargelang uw voorkeur uitgerust met de volgende kenmerken:
– Geïntegreerde kaarthouder
– Waterdichte hoes
– Verwijderbare smartphone houder
– Riem om de tas te dragen los van de motor
– Mogelijkheid om een voedingskabel aan te brengen, verbonden met de batterij.
De bevestigingsbeugel kost tussen 24 € en 55 € naargelang het model. Dit is de beugel die gratis aangeboden wordt bij de aankoop van een Kappa Tanklock tanktas tussen 15 juni en 15 juli…Een super cadeau dat het meteen ook gemakkelijker maakt om het bagage gamma van het Italiaanse Kappa te ontdekken. En nog meer rijplezier in het motorrijden te vinden.

Kappa is een Italiaans merk dat opgericht werd in 1956 en zich specialiseert in bagage en uitrusting voor motoren, maar ook in een reeks accessoires die het gebruik van een motor of scooter moeten vergemakkelijken. Kappa is innovatief, trendy en zoekt voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen. Daarbij blijft kwaliteit één van de constante factoren.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief