Skip to main content

GP Products importeur KessTech variabele uitlaatsystemen

PRESS RELEASE

Het KessTech geluid komt naar Nederland en België

Na lang wachten hebben de Nederlandse en Belgische Harley-Davidson en BMW rijders de mogelijkheid om het unieke geluid van KessTech te beleven. Het KessTech geluid maakt het voor de rijder mogelijk om een unieke rijbeleving te ervaren. KessTech en GPProducts hebben de handen ineen geslagen om de verstelbare uitlaatsystemen op de markt te brengen in Nederland en België. De KessTech uitlaatsystemen zijn indrukwekkend, door hun onmiskenbare, unieke en volledig legale geluid, ook vanwege het design, welke beïnvloed is door de karakteristieken van de motoren.
Christian Schütte, KessTech managing director, is verheugd over de samenwerking met GPProducts. “we zijn erg blij dat we voor de lancering een goede partner gevonden hebben in Marc Goutziers van GPProducts. Marc is al tientallen jaren een uitlatenexpert en hij kent de Nederlandse en Belgische markt door en door. De laatste maanden was Marc enorm betrokken bij de voorbereiding van de lancering doormiddel van zijn advies gebaseerd op zijn jarenlange ervaring. We zijn trots op deze samenwerking” 

Marc Goutziers, oprichter van GPProducts, voegt daaraan toe: ‘’ Wij zijn er trots op dit unieke en warme KessTech geluid naar Nederland en België te brengen. De uitlaten van KessTech brengen het geluid van de motor naar een geheel nieuw niveau. De uitlaat voldoet aan alle Europese wetgevingen en het in Duitsland ontworpen systeem past perfect binnen onze filosofie om de beleving van de rijder constant te optimaliseren.

GPProducts en KessTech brengen het elektronisch verstelbare sound management systeem, ESM3 – de bestseller van KessTech, naar Nederland en België. Het recent geïntroduceerde ESM3 heefteen ongekend en prachtig brullend geluid en wanneer gewenst, gedeactiveerd, is het systeem volledig stil. Met het ESM3 systeem, kunnen rijders met één druk op de knop het sound systeem activeren en deactiveren binnen ¼ seconde op elke snelheid en in iedere versnelling. Het systeem heeft een Europese licentie in iedere positie en is daarmee altijd legaal. Als het systeem geactiveerd is, controleert het elektronische systeem het geluid en het volume volledig automatisch, zodat alle geluidsnormen en performance waarden legaal blijven.
KessTech biedt het ESM3 systeem aan voor Harley-Davidson motoren en BMW R-serie modellen. De KessTech geluidssystemen zijn ontwikkeld en ontworpen in Duitsland. In de productielocatie, gevestigd in het Duitse Obertheres, worden de systemen geassembleerd en vind de kwaliteitscontrole plaats. Alleen roestvrijstaal van de beste kwaliteit wordt gebruikt voor de uitlaten van KessTech, om te zorgen voor extreme robuustheid, een lange levensduur en duurzaamheid.

Over KessTech
KessTech is vandaag de dag de marktleider voor elektronisch verstelbare uitlaatsystemen. De zeer gemotiveerde en enorm gespecialiseerde werknemers op de locatie in Obertheres in Duitsland ontwikkelen en produceren de premium systemen. Met meer dan 35.000 verkochte systemen en een nog steeds groeiend assortiment heeft KESSTECH een naam opgebouwd in de branche.

Over GPProducts
GPProducts is een dynamisch bedrijf, dat is gespecialiseerd in high performance producten voor motoren en auto’s! Door de jarenlange ervaring, is GPProducts uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven in de uitlaten markt in Nederland en België. De actieve en professionele benadering van zowel dealers als consumenten is de grote kracht van GPProducts. Gecombineerd met gedegen kennis van de producten zorgt GPProducts ervoor dat u altijd optimaal geïnformeerd wordt en voorzien bent van de beste service.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws