Skip to main content

GMTO start trainingen motorfietselektronica voor monteurs

 Sinds dit jaar is GMTO begonnen met het geven van trainingen op het gebied van motorfietselektronica. GMTO geeft al meer dan 30 jaar elektronica trainingen aan auto- en truckbedrijven en heeft nu ook motorfietstrainingen toegevoegd aan het assortiment. Dit jaar zijn we gestart met de training Motorfiets Managementsystemen Basis. In deze 4 daagse training wordt de cursist getraind om op een snelle en gerichte wijze diagnose te stellen aan de moderne motormanagementsystemen.

Op dit moment zijn we volop vervolgtrainingen aan het ontwikkelen. Trainingen voor scopegebruik, actieve veersystemen, datanetwerken, ABS en TCS etc etc worden binnenkort toegevoegd. Allemaal stuk voor stuk ontwikkeld voor en door motorfietstechnici. Bent u benieuwd naar uw kennis op het gebied van motorfietselektronica? Doe dan de gratis kennistest op onze site: https://www.gmto.nl/trainingen-overzicht/motorfiets-trainingen/motorfiets-kennistest/.

Hier vindt u ook de verdere informatie over de trainingen en de eventuele subsidie die u kunt krijgen voor het volgen van de trainingen.


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws