Geslaagde 39e Ducati Club Races 2018

De 39e editie van de Ducati Club Races, verreden op het TT Circuit Assen, is bijzonder goed verlopen. Zowel de coureurs op de baan als de toeschouwers hebben zich uitstekend vermaakt. Dat lag in de eerste plaats aan het gebodene, maar ook het fantastische weer speelde een rol. 

Fré van Hooren, scheidend voorzitter van de Club Race Commissie van de organiserende Ducati Club Nederland, kijkt tevreden terug: “Het is een prima evenement geweest. Het was voor mij het meest relaxte raceweekend van de afgelopen zeven jaar. Overal hing een relaxte sfeer. Het is super verlopen. De ambulance moest twee keer de baan in, maar gelukkig ging het niet om serieuze blessures. We hadden iets minder toeschouwers dan in voorgaande jaren. Ik denk dat we concurrentie hebben gehad van het strand en wellicht ook de Formule 1 van Monaco.” 

De gehele dag kon er zondag worden genoten van races in tal van verschillende klassen. Een opvallende winnaar van de klasse Ducati Desmoquattro was de Italiaan Claudio Corti, een rijder met jarenlange Grand Prix-ervaring in de Moto2 en de MotoGP.

In het rennerskwartier stonden diverse standjes, waar allerlei materiaal op het gebied van Ducati te koop was. Vanuit een reuzenrad was er een mooi uitzicht over het rennerskwartier en een deel van het circuit.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief