Skip to main content

GasGas United in Dirt naar Benelux

Deze zomer stopt de GasGas United in Dirt tour in de Benelux. Ons doel is eenvoudig; we willen dat je ons leert kennen en onze geweldige producten uitprobeert. De sfeer zal heel ontspannen zijn en je kunt op een van onze motorcross, enduro of trial modellen rijden – geen stress, geen druk. Bovendien zullen we ook onze gloednieuwe serie elektrische MTB’s hebben om uit te proberen.

  • Gasgas gaat de weg op in Europa met de GasGas United in Dirt Tour en maakt een stop in Genk, België voor de Benelux editie
  • Rijd op dezelfde dag op onze motorcross, enduro en trial motorfietsen en op onze elektrisch ondersteunde mountainbikes
  • Goede tijden gegarandeerd. We zien je daar!

De GasGas United in Dirt Benelux staat open voor motorrijders van alle leeftijden en niveaus en richt zich op alle tweewielerenthousiasten die graag een leuke tijd hebben. Je hoeft niet eens een GasGas te bezitten of een serieuze deelnemer te zijn om aan het evenement deel te nemen. We organiseren deze evenementen om mensen samen te brengen die dezelfde liefde voor off-road motorfietsen delen als wij, en om je de gelegenheid te geven het merk GasGas en onze motorfietsen te ontdekken.

De enige manier om mee te doen aan dit event is door mee te doen aan onze sociale media actie. Volg onze Instagram en Facebook pagina’s en volg onderstaande instructies om mee te doen! Het is super-gemakkelijk, schrijf je in, doe mee aan de uitdaging en Get on the Gas! We zullen de winnaars bekendmaken op de officiële kanalen van gasgas.official. Als je het geluk hebt een plaatsje te bemachtigen, hoef je alleen je motorkleding mee te nemen en de rest wordt verzorgd door GASGAS.

Volg de procedure op de GasGas website:

  1. Vul het inschrijvingsformulier in
  2. Voltooi de uitdaging
  3. Volg ons
  4. Gebruik de juiste hashtag
  5. Tag ons

We hebben Europa afgestruind om de leukste locaties voor elke tour stop te vinden, en plaatsen uitgezocht met trails en terrein die geschikt zijn voor elk model uit ons gamma. Dus of je nu gewoon een paar rondjes over een motorcrossbaan wilt rijden of een uur lang onze enduro motoren wilt testen om te zien waar ze echt van gemaakt zijn, de keuze is aan jou. We beperken je niet tot een bepaalde serie, want we willen echt dat je al onze geweldige modellen uitprobeert en nieuwe disciplines ontdekt. Klinkt leuk, of niet?

Om de dag wat meer pit te geven, brengen we niet alleen onze motorfietsen mee, maar laden we ook een bus vol met onze gloednieuwe reeks elektrisch ondersteunde mountainbikes! Deze fietsen zijn ontwikkeld met de modernste technologie, met modellen die voor iedereen geschikt zijn, zodat je plezier kunt maken en van het avontuur kunt genieten.

Ons team van GasGas experts zal de hele dag aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, je te helpen met wat je maar nodig hebt, of je gewoon wat productadvies te geven. Deze groep mannen en vrouwen weet werkelijk alles over GasGas, dus wees niet bang om uit te vinden wat ons bezielt en misschien zelfs wat er nog komt.
Naast onze GasGas experts zullen er ook brand ambassadors aanwezig zijn. Deze rijders zijn bijzonder getalenteerd op twee wielen en staan klaar om je tips te geven om je te helpen over een rots te komen of je algemene rijvaardigheid te verbeteren en je de snelste lijnen op het circuit te laten zien!

En dat is nog niet alles! Onze vrienden van WP Suspension zullen ook aanwezig zijn met een aantal GasGas fietsen, uitgerust met hun nieuwste veringscomponenten. Voor velen kan dit de enige gelegenheid zijn om op de beste vering te rijden die geld kan kopen. We nodigen je uit om de video van de nieuwste GasGas United In Dirt te bekijken om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten. Om je aanwezigheid te bevestigen, vind je op de GasGas website hoe je kunt deelnemen.

Foto Credits: GasGas.com

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws