Skip to main content

GasGas lanceert 2023 enduro modellen

  • 2023 GasGas EC enduro modellen nu beschikbaar
  • Bewezen prestaties met een frisse nieuwe look!
  • Levendige en beproefde vier-motoren enduro line-up

Op de trails? Op de speciale proeven? Die extreme ronde rijden die jij en je vrienden al wekenlang proberen te rijden? GasGas weet dat enduro veel verschillende dingen is voor veel verschillende mensen, en daarom blijven we levendige en uitnodigende fietsen aanbieden die bij uitstek geschikt zijn voor rijders van alle leeftijden en capaciteiten. Ze zijn gebouwd met behulp van onze jarenlange technische knowhow op het gebied van enduro en trial en zijn allemaal voorzien van de nieuwste technologie, opvallende styling en verkrijgbaar in zowel 2-takt- als 4-taktuitvoeringen. We hebben het rood opgevoerd om ervoor te zorgen dat no-nonsense enduro rijden met beproefde prestaties er in 2023 nog een stuk stoerder uit ziet!

Om ervoor te zorgen dat zowel 2-takt- als 4-taktliefhebbers precies het juiste hebben, biedt GasGas voor 2023 opnieuw een endurogamma van vier motoren aan. Allemaal gehomologeerd volgens EURO 5 voor een super schone loop en serieuze prestaties, dankzij de eenvoudige maar slimme EFI-systemen die worden gebruikt. Ongeacht de omstandigheden of het weer komen alle motoren met een simpele druk op de knop tot leven en lopen ze de hele dag door als een zonnetje, elke dag weer. Het beste van alles is dat je bij onze 2-taktmotoren ook geen brandstof vooraf hoeft te mengen – gewoon gas geven en gaan!

Voor 2023 voeren we het rood op! Helderder, levendiger en ervoor zorgend dat alle motoren er net iets luider en scherper uitzien, hebben onze technici het functionele en comfortabele bodywork aangepakt en groots uitgepakt met onze favoriete kleur, door de visuele impact op te voeren voor een echt geweldige nieuwe look.

Of het nu gaat om een EC 250, EC 300, EC 250F, of de EC 350F, alle GasGas enduro motoren zijn wereldwijd verkrijgbaar. Ze zijn ook allemaal ontworpen om maximaal plezier, betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden. Om ervoor te zorgen dat onze fietsen zich onderscheiden van de concurrentie en bestand zijn tegen het zwaarste terrein dat er is, houden we vast aan ons achterbrugsysteem. Samen met de WP XACT-vering is dit systeem perfect afgesteld om zelfs de ruigste tracks en trails te doorstaan, voor de allerbeste stuureigenschappen van de fiets.

Om het meeste uit onze spannende line-up van enduro motoren te halen, bieden we ook een volledig assortiment GasGas Technische Accessoires en Kleding. Voor diegenen die hun machines willen beschermen, verbeteren en personaliseren, bevat onze uitgebreide catalogus van technische accessoires zowat alles wat nodig is, van wielen tot uitlaatsystemen en van driedubbele klemmen tot handbeschermers. Onze collectie rijkleding biedt bescherming, comfort en stijl, en bevat kleding die speciaal is ontworpen voor enduro, cross-country rijden en racen met van top-tot-teen oplossingen voor alle rijders!

Bekijk hier de volledige catalogus van technische accessoires en kleding.

Ontdek hier alle vier de motoren in detail.

	

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws