Skip to main content

Fransman krijgt Harley-Davidson ‘motorcycle job of a lifetime’

Harley-Davidson

Het Harley-Davidson Discover More 2015-sollicitatieproces is ten einde gekomen. Eerder dit jaar adverteerde Harley-Davidson met een topvacature voor een gepassioneerde rijder die de motortocht van zijn of haar leven wilde maken. Uit een ongekend aantal aanmeldingen koos Harley-Davidson de Fransman Luis Castilla om de beste rit van zijn leven te plannen en te maken. De baan, die sommige sollicitanten omschreven als ‘het beste avontuur van mijn leven’ en ‘dé kans om de wereld te ontdekken’, is door Harley-Davidson aan Castilla toebedeeld. Van de Fransman wordt verwacht dat hij de Discover More 2015-campagne aanstuurt en dat hij een twee maanden durende, volledig gefinancierde ontdekkingstocht door Europa maakt op een Harley-Davidson Street Glide Special-motor. In ruil hiervoor ontvangt Castilla 25.000 euro en mag hij de Street Glide Special, die hij tijdens de roadtrip zal gebruiken, behouden.

De geroutineerde Franse motorrijder en avonturier is zorgvuldig geselecteerd uit meer dan tienduizend aanmeldingen vanuit 27 verschillende landen. Alle geschreven en video-inzendingen waren van hoge kwaliteit en erg inspirerend voor het Harley-Davidson-team. Castilla kreeg de felbegeerde baan vanwege zijn enorme passie voor rijden, avontuur en het ontmoeten van nieuwe mensen, en omdat hij erg geschikt is voor de uitdaging.

Luis Castilla, nadat hij was verkozen: “Ik ben enorm enthousiast over deze kans die Harley-Davidson me biedt. Zonder twijfel zal dit het meest fantastische experiment van mijn leven zijn. Als rijder en gepassioneerd reiziger omvat Discover More 2015 alles waar ik naar zocht. Het delen van mijn ervaring om op een Harley-Davidson door Europa te rijden, te luisteren naar avonturen van anderen en met ze door hun lokale dorpen te rijden, dat maakt dit, en dan vooral dit allemaal tegelijkertijd een uitzonderlijk evenement. Ik deel mijn ervaringen graag met anderen, zodat ook zij kunnen ervaren hoe fantastisch deze reis zal zijn.”

Castilla begint in mei 2015 met het plannen van het avontuur van zijn leven, zodat hij deze zomer door een aantal van Europa’s meest geweldige landschappen kan cruisen. Hij zal op elk moment van de trip worden begeleid door een professionele filmcrew om zijn ervaring vast te leggen en te delen op social media en op de blog ‘Greatest Rides’.

Deze Greatest Rides-website biedt rijders bovendien de mogelijkheid om hoogtepunten van hun eigen geweldige ritten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te uploaden en te delen met collega-touringliefhebbers. Castilla en zijn team zullen deze content in de komende weken ter inspiratie gebruiken als zij de Discover More-route plannen. De online community die in het leven is geroepen door en voor andere rijders, zal ook nuttige informatie bieden. Zo kunnen motorrijders op zoek gaan naar interessante wegen, plaatsen en evenementen in gebieden waar zij zich bevinden, ongeacht het merk, type of de motor waarop zij rijden.

“We zijn overweldigd door de reacties die we kregen op de advertentie voor Discover More 2015”, zegt Mike Johnstone, EMEA Marketing Director bij Harley-Davidson . “Elke aanmelding toonde een geest voor ontdekking en bevestigde de vrijheid die alleen een Harley biedt. Maar uiteindelijk is Luis Castilla de waardige winnaar. Zijn diepgaande passie voor motorrijden en zijn liefde voor avontuur zullen hopelijk ook andere rijders over de gehele wereld inspireren om de magie te beleven, die het toeren op een Harley-Davidson-motorfiets met zich brengt.”

Voor meer informatie over de Discover More 2015-tour, voor het delen van je beste rit en om Luis Castilla op zijn levensreis te volgen, ga naar: www.greatestrides.eu

https://www.youtube.com/watch?v=E_cdHUeqvYM|Sollicitatievideo Luis Castilla}


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws