Skip to main content

Extra Cargarantie voor Triumph motorfietsen

Eigenaars van een Triumph kunnen voortaan gerust slapen. De Engelse motorfietsproducent ging immers een samenwerking aan met CarGarantie Benelux, waardoor de Triumph-fanaat nu zowel een verlengde garantie als een garantie voor tweedehandsmotoren kan afsluiten. De nieuwe samenwerking strekt zich uit over Nederland, België en Luxemburg. 

Met de Triumph Extended Warranty dekken klanten zich ook na afloop van de fabrieksgarantie voor 12 of 24 maanden verder in tegen reparatiekosten. De garantie kan afgesloten worden voor alle nieuwe motoren die bij aanvang niet ouder zijn dan twee jaar volgend op de datum van eerste ingebruikname en die de 30.000 km niet overschrijden. Het Triumph Approved programma omvat een garantie voor gebruikte motoren jonger dan vijf jaar en met niet meer dan 50.000 km op de teller. Deze formule kan voor 12 maanden afgesloten worden bij de verkoop van de motor.

De garantie is in heel Europa geldig en blijft verbonden aan de motor. In geval van particuliere verkoop wordt de garantie overgedragen aan de nieuwe eigenaar. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws