Eurol additievenlijn voor motorfietsen

Eurol lanceert een brandstof additievenlijn speciaal ontwikkeld voor motorfietsen. Het assortiment bestaat uit vier producten: Eurol Motobike Fuel Treat, Eurol Motobike System Cleaner, Eurol Motobike Octane Booster en Eurol Motobike Injection Cleaner. Deze additieven verhelpen niet alleen bestaande problemen, maar werken ook preventief. Martijn Pfeiffer, directeur Eurol B.V.: “Na de introductie van de succesvolle automotive additievenlijn hebben we nu de motorfiets additievenlijn ontwikkeld. We zien dat we met Eurol additieven een duidelijke behoefte invullen. We onderscheiden ons niet alleen op kwaliteit, maar ook op gebruikersgemak en uitstraling.”

De vier additieven worden voor het tanken toegevoegd aan de brandstoftank van de motorfiets. De inhoud van de blikjes is hier speciaal op afgestemd. De iconen op de verpakking geven een heldere gebruikersinstructie en maken in één oogopslag de effecten van het additief duidelijk. Hier de producten op een rij:

Eurol Motobike Fuel Treat
Voorkomt degradatie van benzine tijdens seizoens- of langdurige opslag doordat het de oxidatiestabiliteit van de brandstof verbetert. Beschermt tegen vergomming, lakvorming en corrosie in het brandstofsysteem.

Eurol Motobike System Clean
Gaat de effecten van een mindere kwaliteit brandstof tegen. Werkt daarnaast extra beschermend voor kleinere motoren die gevoeliger zijn voor vervuiling en motoren die vaak korte afstanden rijden.

Eurol Motobike Octane Boost
Verhoogt het octaangetal in benzine met 4 tot 6 punten. De motor voelt levendiger aan en bij constante snelheid zal het brandstofverbruik afnemen. Het voorkomt pingelen van de motor, zorgt voor extra vermogen en een lager brandstofverbruik.

Eurol Motobike Injection Clean
Reinigt vervuilde injectoren en verbetert de brandstofverstuiving. Het verwijdert koolstofafzettingen en aanslag van brandstofleidingen, brandstofverdelers, injectie- en inlaatkleppen. Zorgt voor een betere start en vlotter lopende motor.

Langere levensduur, minder slijtage, meer motorvermogen
Het nut en de noodzaak van het gebruik van additieven wordt steeds groter. Het percentage bio-bestanddelen in brandstoffen neemt toe, ritten worden korter, de motortechniek verfijnder en olieverversingsintervallen worden langer. Daarmee neemt de kans op motorvervuiling toe, met mindere motorprestaties, een slechte start, hoger verbruik of buitengewone rookontwikkeling als mogelijk gevolg. De Eurol motorfietsadditieven zorgen voor een langere levensduur van de motor, minder slijtage, meer motorvermogen, lagere reparatiekosten, lager brandstof- en olieverbruik en lagere uitstootemissies.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief