Skip to main content

EBR Europe levert eerste EBR-motorfietsen af in Europa

Met de komst van de eerste containers uit Amerika vol nieuwe EBR 1190RX motorfietsen is EBR nu officieel vertegenwoordigd en actief in Europa. Bovendien zijn er meer containers onderweg naar ons continent om te voldoen aan de eerste vraag van dealers en consumenten.

Vanaf nu zal er iedere maand een zending EBR-motorfietsen ‘landen’ in Europa om de EBR-dealers te bevoorraden. Edwin Belonje, Managing Director EBR Europe: “Momenteel zijn er al ruim 100 EBR’s besteld door dealers in Nederland, Engeland, Duitsland en Denemarken. Daarnaast zijn de gesprekken in volle gang met meerdere prospectdealers, zodat EBR Europe tegen het einde van het jaar over een redelijk dekkend distributienetwerk van erkende dealers zal beschikken.”

De eerste dynamische mediatests met de 1190RX zijn in Amerika inmiddels afgewerkt en de ontvangst van de 1190RX door pers en publiek is ronduit positief en veelbelovend. “Maar er is nog meer werk aan de winkel! Zo is de verzorging van de onderdelenleveranties nagenoeg afgerond en maken we ons langzaam op voor de lancering van het tweede nieuwe EBR-model, over enkele maanden,” aldus Belonje.

EBR-Pand

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws