E-Motion event, Wanroij op Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag 25 mei as. organiseert Electric Motorcycles Zuid i.s.m ee-Xparc, Onderwijsinstelling Metameer, EC-Rent en vakantiepark “De Bergen” op het terrein van dit prachtige park het E-motion event.

Elektrische auto’s zijn ondertussen niet meer weg te denken uit ons straatbeeld en ook de groei van de infrastructuur voor laadvoorzieningen zorgt ervoor dat we steeds eenvoudiger grote reizen kunnen maken en zelfs heel Europa doorreizen. Iedereen is er van overtuigd dat we over gaan op elektrisch vervoer. Waarom ons dan beperken tot 4 wielen zegt men bij Electric Motorcycles.

Electric Motorcycles heeft als doel de transitie naar duurzaam en elektrische mobiliteit op twee wielen (of meer wielen) mogelijk te maken. Net als bij de auto’s zijn er vele soorten en maten motorfietsen. Bij ons vind je dan ook het grootste aanbod aan elektrische motoren. Van de betaalbare woon-werk motorfiets, die perfect is om elke dag lachend de file voorbij te rijden, tot aan de exclusieve cruiser voor speciale gelegenheden en alles daar tussen.

De technieken gebruikt bij auto’s zijn ook doorgedrongen in de motorindustrie. Euro-normen worden aangescherpt, veiligheidsvoorzieningen doen hun intrede en nu dan ook de elektrische aandrijving. Gelukkig vinden ook de automotive laadstandaarden de weg naar de motor. Elk merk heeft haar specifieke eigenschappen en doel.

Er bestaan nog veel vooroordelen over elektrisch rijden merken we bij Electric Motorcycles. En oordelen kan je pas echt als je het ook ervaren hebt. Daarom wordt deze informatieve dag georganiseerd om iedereen op zijn of haar manier kennis te laten maken met ons vervoer van de toekomst dat nu al beschikbaar is. U kunt deze dag alle goed beschikbare en functionele motoren komen bewonderen. Motorrijders die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs kunnen zelfs, middels vóórinschrijving, een rit onder begeleiding maken. Om vervolgens weer, zoals iedereen die een proefrit maakt, met een big smile van de motor af te stappen. Uw ticket hiervoor kunt u onderaan via een link naar electricmotorcycles.nl boeken.

EC-Rent
Naast de elektrische motoren zullen er ook volledig elektrische auto’s van diverse merken aanwezig zijn. Door de samenwerking van met EC-Rent, de verhuurder van autovervoer van de toekomst, is het ook mogelijk om een rit mee te maken in Tesla Model X. Deze auto met zijn specifieke vleugeldeuren schreeuwt om aandacht.

ee-Xparc
De gekozen locatie is natuurlijk niet toevallig. Op het expositieterrein en er direct ernaast is Electrocross Wanroij gevestigd. Ook zij nemen deel aan deze dag. Er zijn diverse demonstraties door de dag heen, u kunt kijken naar het elektrisch crossen op het terrein en er is een speciale aanbieding tussen 12.00 en 14.00 uur om met fikse korting te kunnen crossen. Vol = Vol en passende kleding is erbij inbegrepen.

Metameer
Om u te laten zien dat onze jongste generaties al volop in duurzame oplossingen denken verzorgd onderwijsinstelling Metameer met een van haar opleidingen een presentatie over duurzame mobiliteit. De afgelopen maanden is er bijzonder hard gewerkt aan een uitdagende expositie. Kom kijken hoe jongeren in onze regio al bezig zijn met een verstandige toekomst middels zonne-energie en vervoer zonder uitstoot.

Indoorspeeltuin en Strandbad De Bergen
Op deze dag heeft u als bezoeker van het E-Motion event tevens € 2.50 korting op de toegang van park “De Bergen” waardoor de jongste gasten zich kunnen vermaken met het meest duurzame speelgoed, nl. de nostalgische skelters. Er is een foodtruck aanwezig.

Wij adviseren u om per fiets naar dit duurzame evenement te komen. Voor verder dynamisch en enerverend vervoer kunt u ons, Electric Motorcycles, terecht. Parkeerkosten € 2.50

Om onze elektrische motoren te ervaren dient u zich van te voren in te schrijven. Inschrijven kan via de site van electricmotorcycles.nl onder het tabblad ‘nieuws’.

E event flyer


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief