Ducati SuMisura: op maat gemaakte motorpakken

Ducati SuMisura, de website voor gepersonaliseerde en op maat gemaakte motorpakken, is vernieuwd. Het SuMisura project werd gelanceerd in 2014 om Ducatisti de unieke ervaring te bieden van het samenstellen van een exclusief pak met een op maat gemaakte look en pasvorm. DucatiSuMisura.com demonstreert hoe een motorpak op maat wordt gemaakt, van de selectie van het beste leer tot de afmetingen van de klant. De configuratie software maakt het mogelijk om het gewenste ontwerp online te schetsen, waarbij alle kleurencombinaties, logo’s en belettering kunnen worden bepaald. De website is vertaald in zeven talen en biedt iedereen de mogelijkheid die voorheen alleen voorbehouden was aan professionele rijders, terwijl het persoonlijke comfort, de stijl en expressie worden verbeterd. De gerestylede Ducati SuMisura website interface is gebaseerd op een nieuw gebruiksvriendelijk platform geoptimaliseerd voor smartphones. Het biedt ook een “share” functie die het mogelijk maakt om schetsontwerpen te delen op sociale media.

Naast de visuele vernieuwing is er ook nieuwe content met de toevoeging van de nieuwe 2019 Ducati Apparel lijn. Het uitgebreide assortiment omvat zes verschillende pakmodellen, waarvan er vier alleen verkrijgbaar zijn via het SuMisura-programma: de D|air K1, Ducati Corse D|air® Racing, Ducati Corse C4 tweedelig en Ducati Corse C4 Lady tweedelig. Deze zijn nog steeds verkrijgbaar in standaarduitvoeringen, maar alleen via het begeleide, op maat gemaakte bestelproces. Er zijn ook twee modellen in hoogwaardig kangoeroeleer, die afgelopen december aan de collectie zijn toegevoegd.

Gepersonaliseerde pakken kunnen worden besteld door een ontwerpschets op te slaan en naar de dichtstbijzijnde Ducati dealer te sturen, die de klanten door de volgende stadia heen helpen. Voor niet-standaardmaten is er een optie “op maat” beschikbaar, waarbij een afspraak wordt gemaakt met gespecialiseerd personeel.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief