Skip to main content

Ducati Store Assen geopend

Op 28 maart 2020 heeft Ducati Assen zijn deuren geopend. De nieuwe Ducati Store in Assen is volledig gewijd aan het merk Ducati en de showroom en werkplaats stralen de kenmerkende sfeer en passie van Ducati uit. 

Hoewel de stad Assen klein is, is de naam enorm door het beroemde TT Circuit van Assen. Het oudste circuit op de MotoGP kalender. Verder heeft Ducati Assen een breed dealergebied aangezien ze alle noordelijke provincies van Nederland zullen bestrijken.

Het gepassioneerde team van Ducati Assen beschikt over jarenlange ervaring, aangezien Ducati vanaf 2010 deel uit maakte van het multi-merk-dealerbedrijf MotoPort Assen. In de nieuwe werkplaats van 216m2 zorgen de vakkundige, in Italië opgeleide, monteurs ervoor dat uw Ducati in topconditie blijft.

Alle Ducati families zijn in de mooie showroom van 240m2 te bewonderen, waaronder de nieuwe MY2020 modellen zoals de Streetfighter V4, de Panigale V2 en de Panigale V4. Daarnaast zijn er verschillende Ducati Approved occasions te vinden. Zeer jong gebruikte Ducati’s met garantie en gecheckt volgens de voorwaarden en normen van het Ducati Approved programma.

Ducati Assen heeft een uitgebreide collectie aan merchandising, vrijetijds- en motorkleding. De motorkledingcollectie is van een zeer hoge technologische kwaliteit waarbij veiligheid en comfort voorop staan. Ook zijn er voor elk model vele accessoires en onderdelen beschikbaar om uw motor naar eigen smaak aan te passen.

Jan Huls, eigenaar van Ducati Assen, is erg trots op de nieuwe Store: “ Wij kunnen alle Ducati liefhebbers uit het Noorden een totale Ducati beleving bieden. Alles op het gebied van Ducati is hier te vinden onder één dak”.

U bent van harte welkom bij Ducati Assen. Vanwege het coronavirus zal de feestelijke opening later plaatsvinden.

Ducati Assen
Industrieweg 11
9402 NP Assen
0592 205 007
www.ducatiassen.nl


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws