Skip to main content

Ducati-kaarten 2020 WK Superbike en MotoGP op TT-Circuit Assen

Net als voorgaande jaren is Ducati aanwezig op WK Superbike & MotoGP in Assen. Na het succes van vorig jaar zal Ducati wederom aanwezig zijn op het grootste motorsport evenement van het jaar, de TT van Assen. Ervaar beide motorsport evenementen vol spanning, gezelligheid en passie in Ducati sfeer. Het WK Superbike in Assen, gaat half april weer van start! Met een Ducati World Superbike kaart geniet u van vele voordelen op het mooiste motorsport evenement van het jaar. Aan de start zal het officiële Ducati fabrieksteam Aruba.it Racing verschijnen op de Panigale V4R. Chaz Davies en Scott Redding zullen daar gaan strijden voor een podiumplaats, kom langs om ze daarbij aan te moedigen.

Met de Ducati World Superbike kaart bent u verzekerd van een weekend vol spanning en gezelligheid op het WK Superbike in Assen, hét evenement voor motorsportliefhebbers. Met deze kaart heeft u drie dagen toegang tot de paddock en alle tribunes en u kunt uw Ducati parkeren op de exclusieve Ducati parking op de paddock. Ook kunt u gebruik maken van de garderobe voor al uw motorspullen. Op het Ducati terras kunt u de hele dag terecht voor gratis koffie en thee.

Voor € 85 per persoon ontvangt u een Ducati World Superbike kaart welke geldig is van vrijdag 17 april tot en met zondag 19 april. Desmo Owners Club leden betalen € 75 per persoon. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang. Via deze link vindt u meer informatie en kunt u kaarten bestellen.

In het laatste weekend van juni zullen de coureurs van het Ducati Corse team, Andrea Dovizioso en Danilo Petrucci de strijd aangaan op de Desmosedici GP tijdens de 10e ronde van het MotoGP kampioenschap. Na het succes van vorig jaar zal Ducati in 2020 wederom aanwezig zijn op het grootste motorsport evenement van het jaar, de TT van Assen. Ontdek de vele voordelen van een Ducati MotoGP kaart.

Met de Ducati MotoGP kaart heeft u drie dagen een vaste plaats op de TT World Tribune en kunt u uw Ducati parkeren op de exclusieve Ducati parking achter de TT World Tribune. Ook kunt u gebruik maken van de garderobe voor al uw motorkleding. Op het Ducati terras kunt u de hele dag terecht voor gratis koffie en thee. Naast een Ducati keycord voor uw weekendpas krijgt u een Ducati fankit. 

Voor € 170 per persoon ontvangt u een Ducati MotoGP kaart waarmee u 3 dagen lang, van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni, kunt genieten van alle actie. Desmo Owners Club leden betalen € 160 per persoon. Via deze link vindt u meer informatie en kunt u kaarten bestellen.

 

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws