Skip to main content

Ducati Camp keert terug in 2024

Ervaar Ducati off- en on-road op 2 data in Nederland en België. Op 17 en 18 augustus op Golfbaan het Woold in Asten (NL) of op 10 en 11 augustus 2024 op Spa-Francorchamps (B) tijdens het Biker’s Festival. Maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring samen met de Multistrada V4S (Grand Tour), V4 Rally of DesertX (Rally).

Geïnspireerd op het succes van de vorige editie, biedt Ducati Camp 2024 een buitengewoon motoravontuur waar de adrenaline van het rijden en de passie voor het merk samenkomen. Of u nu een ervaren rijder bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van off-road, het Ducati Camp is de plek om uw vaardigheden aan te scherpen.

https://ducati-roadshow.com/camp/

Geniet van een gezamenlijke ervaring, met veel mogelijkheden voor deelnemers om met elkaar te praten, en vertrek met onvergetelijke herinneringen. Ervaar Ducati Camp op Golfbaan het Woold. Verken de wegen van Limburg en Noord-Brabant in het gezelschap van een Ducati en ontdek de regio volop.

Wij bieden u een volledige dag onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs. Golfclub Het Woold is een luxe faciliteit waar u ontspannen de dag begint en eindigt terwijl u verder een dag vol uitdagingen beleeft.

 Geniet van uw dag op de Ducati van uw keuze.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws