Ducati belooft nog 8 nieuwe 2016 modellen

De eerste van een reeks belangrijke nieuwe motoren van de Ducati 2016 range is gepresenteerd tijdens de IAA in Frankfurt (Internationale Automobil Ausstellung). De nieuwe Monster 1200 R, de krachtigste Naked ooit gebouwd door Ducati, maakte zijn officiële debuut tijdens de prestigieuze internationale perspresentatie en kreeg meteen een warm welkom van het publiek en de media. Met zijn 160 pk, een nieuwe, nog sportievere uitstraling en veel componenten die zijn afgeleid van een “Superbike”. De Monster 1200 R is slechts de eerste van een lange, spannende reeks van nieuwe modellen die tot de “made in Bologna” 2016 range zal toetreden – een range die zonder enige twijfel , de grootste, meest belangrijke aanval op de markt ooit door Ducati gepresenteerd. 

“In het jaar 2016 zullen we een verdere groei zien van Ducati “ zei Claudio Domenicali, CEO van Ducati Motor Holding tijdens de beurs in Frankfurt. “Niet minder dan negen nieuwe modellen, waaronder de net onthulde Monster 1200 R, zullen toetreden tot de 2016 range. Nooit eerder presenteerde Ducati zoveel nieuwe modellen en de EICMA biedt het perfecte platform om deze motoren te onthullen aan al onze enthousiaste klanten. Twee van deze modellen brengen ons in segmenten waar we tot nu toe niet aanwezig waren en dit zal één van de grootste uitdagingen worden voor 2016: het uitbreiden van de Ducati kernwaarden van stijl en prestaties aan motorrijders die tot nu toe buiten ons bereik waren.

Na een zeer positief 2015, kijken we naar de toekomst met optimisme en vertrouwen. Gezien de resultaten bereikt in de eerste zes maanden van het jaar, met 22% groei en 32.600 geleverde motoren, kunnen we nu al zeggen dat we verwachten in 2015 nog een absoluut record te zullen verbreken, voor de allereerste keer in de geschiedenis van ons bedrijf zullen we de symbolische grens van 50.000 verkochte motoren voor het einde van het jaar bereiken.

Alsnog is ons belangrijkste doel niet zozeer het nastreven van steeds grotere aantallen, maar eerder het blijven verrassen van onze klanten met indrukwekkende motoren. De stijging van de verkopen is een logisch gevolg van de zeer goede ontvangst van onze producten. Deze producten zijn het resultaat van het volgen van strategieën die dicht bij onze merkidentiteit liggen, terwijl we elke dag op zoek gaan naar nieuwe afzetmarkten en nieuwe uitdagingen aangaan”.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief