Ducati onthult 2017 SuperSport, Multistrada, Monster, Panigale en Diavel

Op de vooravond van Intermot 2016, die van 5 tot 9 oktober in Keulen (Duitsland) wordt gehouden, zal Ducati een preview geven van de laatste ontwikkelingen in haar modellenprogramma voor 2017. Tevens zal de nieuwe en langverwachte SuperSport gepresenteerd worden tijdens de speciale persavond (dinsdag 4 oktober) op de Ducati stand (hal 8, stand A42/50) om 18:00 uur ’s avonds. Tijdens de World Ducati Week 2016 hebben Ducatisti en andere motorfans van over de hele wereld reeds de mogelijkheid gehad om kennis te maken met de nieuwe SuperSport. Na dit debuut is de nieuwe motor klaar voor een groter publiek. De nieuwe SuperSport is ontworpen voor de alledaagse sportieve rijder. De motor is ontwikkeld met de focus op een combinatie van veelzijdigheid en toegankelijkheid en heeft de sportieve Ducati styling. De motor staat garant voor spanning en plezier, maar biedt dagelijks comfort en gebruiksgemak ongeacht het soort weg. Een innovatieve Ducati die reeds ver voor zijn debuut, een grote impact maakte. In Keulen zal de SuperSport in zijn totaliteit voor iedereen te zien zijn.

Naast de nieuwe SuperSport, presenteert Ducati op Intermot ook een aantal wijzigingen voor de bestaande modellen. Zo zal de 2017 versie van de Multistrada 1200 S, in de nieuwe kleur “Vulcano Grey”, tentoongesteld worden en zullen alle 2017 Multistrada 1200 modellen voorzien zijn van een nieuw ontworpen luchtfilterhuis en een nieuwe motor afstelling. Daarnaast krijgt de 2017 versie geoptimaliseerde motorsoftware, waardoor de tweecilinder Testastretta DVT een breder inzetbaar toerengebied krijgt. 

Tevens presenteert Ducati tijdens Intermot de vernieuwde Monster 821 en Diavel, die door verschillende wijzigingen nu voldoen aan de strengere EURO4 milieueisen. De Monster 821 wordt tentoongesteld in de nieuwe “Dust Grey” kleur. Een matte kleur grijs die in combinatie met het rode frame en wielen perfect tot zijn recht komt. De 2017 modellen van de 1299 Panigale en de 1299 Panigale S worden uitgevoerd met de nieuwste EVO versie van de DTC (Ducati Traction Control) en DWC (Ducati Wheelie Control) systemen. Deze veiligheidssystemen zijn vernieuwd door middel van een nieuw ontworpen algoritme, die de reactiesnelheid van eerder genoemde aanzienlijk verkort.

Ducati is op Intermot te vinden in hal 8, op stand A42/50. Waar samen met de “Land of Joy” van de Ducati Scrambler, verschillende vormen van entertainment te vinden zullen zijn. Tevens is er een uitgebreide selectie aan Ducati motoren aanwezig en is er uiteraard de mogelijkheid voor de bezoekers om de nieuwe lijn van accessoires en kleding te bekijken.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief