Skip to main content

Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsystemen voor 2018 BMW modellen

Vanaf nu zijn Dr. Jekill en Mr. Hyde uitlaten ook beschikbaar voor de nieuwe BMW 2018 modellen. Rijders kunnen genieten van een unieke en altijd legale sound in 3 verschillende standen; travel mode, performance mode en dynamic mode. Het uitlaatsysteem leest het CANBUS signaal uit van de motor dankzij de Smartbox 2. Door het Smart Valve Systeem wordt ervoor gezorgd dat de klep bij de wettelijk vastgestelde parameters sluit. Hierdoor is het systeem altijd 100% legaal, waar in Europa ook gereden wordt.

BMW R1200 R / RS / RT / GS
Rijders met een BMW uit de R1200 serie –R, RS, RT en GS- kunnen kiezen uit het Euro4 goedgekeurde Nomad uitlaatsysteem dat voorzien is van een dubbele uitgang. De RVS demper is beschikbaar in carbonsteel of wrinkle black.

BMW R nineT
Voor de luchtgekoelde BMW R nineT modellen is het Dr. Jekill & Mr. Hyde Urban uitlaatsysteem beschikbaar. De stijl van deze conisch vormgegeven demper sluit aan bij het retro-gevoel van de nineT serie. De rijder heeft de keuze hoe het RVS systeem gemonteerd wordt, dit kan namelijk zowel als upper en als lower. De uitlaat is beschikbaar in 2 uitvoeringen: carbonsteel en wrinkle black en men kan kiezen uit twee verschillende endcaps.


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws