Datona wint drie shopping awards

Gereedschapsleverancier Datona.nl is voor het vierde jaar in de prijzen gevallen bij de Shopping Awards (voorheen Nationale Thuiswinkel Awards). Dit jaar heeft de gereedschaps- en werkplaatsinrichting leverancier maar liefst drie prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van deze prestigieuze publieksprijzen. Datona’s retailshop Oprijplatenshop bleek de beste webwinkel te zijn in de categorie Auto’s & Accessoires, Werkbankenwinkel.nl sleepte de prijs van beste webwinkel in de wacht in de categorie Doe-het-Zelf & Hobby mag Gereedschapswagens.nl zichzelf de beste webwinkel in de branche Tuin & Dieren noemen.

Duizenden consumenten beoordeelden afgelopen maand hun favoriete webwinkels. Een onafhankelijk onderzoeksbureau KiyOh voerde dit onderzoek uit en de beste webshops met de hoogste eindscores zijn de winnaars.
Willem Holman van Datona.nl is zeer verheugd: ‘Met de verschillende webshops proberen we ons te onderscheiden met een groot assortiment voor particuliere en zakelijke klanten, razendsnelle levering, voordelige prijzen en streven we naar 100% klanttevredenheid. Onze klantenservice en (web)winkels zijn dagelijks geopend tot 21.00 uur. Zo staan we altijd klaar voor onze klanten en kunnen we snel schakelen. Ik zie het als een groot compliment dat we deze prijzen hebben gewonnen dankzij onze klanten.’

De jaarlijkse uitreiking vond 9 maart plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De prijzen werden uitgereikt door sportcommentator Jan Joost van Gangelen. Het complete assortiment van o.a. werkbanken, gereedschapswagens, hefbruggen, motorliften en gereedschappen kunt u onder het genot van een kop koffie bekijken in Haulerwijk aan de Turfsteker 49 of op www.datona.nl.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief