Damen Motorkleding fabrieksverkoop gaat door!

De winkel van Damen Motorkleding wordt in 2022 na 3 jaar eindelijk weer omgetoverd in de traditionele Damen Motorkleding Outlet Fabrieksverkoop-locatie. Niet alleen textiel motorjassen, motorbroeken en leren motorjacks en motorrace-overalls worden met grote kortingen aangeboden, maar ook motorhandschoenen, motorlaarzen, motor-onderkleding en motor-onderhoudsproducten zijn messcherp geprijsd. Voor elke motorrijder, tour of sportief, is er daardoor wel een interessante aanbieding!

Sterk afgeprijsde motorkleding

Voor de tour- en allroad motorrijders zijn de textiel motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen en motorhelmen sterk afgeprijsd. Voor de sportieve motorrijders zijn er een groot aantal raceoveralls, motorsporthandschoenen en motorracelaarzen scherp geprijsd.

Hoge korting op motorkleding

De aanbiedingen zijn alleen van toepassing op de huidige voorraad en OP=OP!! De kortingen kunnen daarbij wel oplopen tot 70 %…..

Speciaal voordeel ‘driemaal is scheepsrecht”

Alleen dit jaar krijg je 10 % extra kassakorting op het derde artikel (m.u.v. airbags), doorberekend op het minst kostbare artikel. Kom aan het einde van het jaar naar onze winkel in Breda en maak gebruik van de aanbiedingen.

27 t/m 30 december 2022 van 09.00 tot 17.00 uur

LET OP: wij zijn gesloten op zaterdag 31 december 2022

Damen Motorkleding – Gageldonkseweg 27 – 4815 PD Breda – www.damenmotorkleding.nl

Damen race-aanbieding motorkleding korting

Race actie: maatwerk racepak inclusief airbag

Traditiegetrouw hebben wij voor de sportieve motorrijders weer een speciale Race Actie. Profiteer bijvoorbeeld van een korting van € 400,- op een volledig maatwerk raceoverall inclusief Tech-Air race vest. Er is al een volledig op maat gemaakt raceoverall vanaf € 1099,95.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief