Skip to main content

CRT en Trackdays4all bundelen krachten in Coronacrisis

De aangescherpte maatregel van het kabinet om het Coronavirus onder controle te krijgen, gebaseerd op het advies van het RIVM dd.23-03-2020 dat alle events ook met minder dan 100 personen worden verboden tot maandag 1 juni, treft ook deCRT-organisatie en Trackdays4all-organisatie zwaar. Hierdoor ontstaat een door de overheid opgelegde overmachtsituatie waardoor de CRT-, CRExperience- en OW Cup over de maanden april en mei maar liefst 16 van haar events moet verschuiven of in het ergste geval moet annuleren. Trackdays4all moet op het TT Circuit Assen in mei 2 events verschuiven of in het ergste geval annuleren. 

TT Circuit Assen 
Ook het TT Circuit Assen is door de aangescherpte maatregel zwaar getroffen. Grote internationale events vallen in de maanden april en mei en mede door de kalender van de internationale organisaties en het TT Circuit Assen zijn eventuele verplaatsingen in 2020 niet vanzelfsprekend. Hierdoor komt onze grote passie en hobby in gevaar. Zeker als dit (te) lang gaat duren gaat naar verwachting dit gevolgen hebben voor zowel organisaties van circuitdagen als voor de circuits zelf.

CRT en Trackdays4all
Voor de CRT en Trackdays4all is dit een hele zware en moeilijke tijd en we moeten er voor zorgen dat we er samen met jou en de circuits weer bovenop komen. Voor het ontzettend leuke spelletje “circuitrijden” hebben we nu eenmaal 3 partijen nodig; jij als deelnemer, het circuit en de organisator. Als één van deze partijen wegvalt is het helaas gedaan met de hobby.

CRT en Trackdays4all zijn gestart uit hobby, hebben een passie voor de motorsport, zijn bereid om forse financiële risico’s te nemen om onze gezamenlijke hobby te kunnen uitoefenen. Echter, deze Coronacrises is van een dergelijke omvang dat wij deze in overleg met de circuits en deelnemers gezamenlijk binnen de nog bestaande mogelijkheden dienen aan te pakken.

Bundelen
CRT en Trackdays4all bundelen in deze Coronacrisis hun krachten om in nauw overleg met het TT Circuit Assen het maximale voor hun klanten te kunnen realiseren. Zodra er meer informatie beschikbaar is laten wij dit in een gezamenlijk persbericht weten. Wij hopen dat je echt begrip hebt voor de situatie en zijn ervan overtuigd dat wij de crisis samen zullen overwinnen en elkaar snel weer zullen ontmoeten op het circuit.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws