Skip to main content

CRExperience Ondernemer Sessies

De Ondernemer Sessies van CRExperience zijn een uniek concept waarbij persoonlijk leiderschap in het bedrijfsleven gekoppeld wordt aan een circuitrijvaardigheidstraining. Het concept is een bedrijfstraining voor zowel startende of ervaren ZZP’er als de ervaren leidinggevende. Deze training zal plaatsvinden op donderdag 17 mei op de TT Junior Track in Assen. Het concept van het De Ondernemer Sessies is simpel. Door middel van een circuitrijvaardigheidstraining van CRExperience wordt je handelen als leidinggevende of het managen van je bedrijf blootgelegd. Hoe je reageert in één fractie van een seconde op de motor, zo zal jij ook reageren in bepaalde situaties binnen het bedrijfsleven. Door middel van deze training kunnen wij jou inspireren en vaardigheden verhogen als motorrijder en ondernemende leidinggevende. Een ideale combinatie. 

‘Stel je vizier scherp en richt de juiste blik op je onderneming en de weg die je berijdt’ 
Een mens is continue in staat om nieuwe vaardigheden te leren. Steeds vaker staat er een instrument tussen ons lichaam en de rest van de wereld. Het besturen van een motorfiets bezit een subtiele en verbazingwekkende dynamiek, met het beheersen van je motorfiets leer je om te gaan met tegennatuurlijke bewegingen. Als je dit in je systeem integreert, reageer je uiteindelijk uiterst geconcentreerd op visuele prikkels en weet je jouw aandacht precies te doseren en te richten op datgene wat op dat moment noodzakelijk is.
‘Leer je zelf aan om te gaan met onverwachte omstandigheden’

Hoe mooi zou het zijn als we onszelf trainen om diezelfde vaardigheid toe te passen op onze dag dagelijkse bezigheden binnen je werk en ook in privé. De motorfiets bewijst ons hier in een geweldige dienst als instrument van bewustwording en laat motorrijden ook nog eens heel erg leuk zijn ook.

Martin van Ellinckhuijzen
Martin van Ellinckhuijzen, 53 jaar, heeft als ondernemer al veel verschillende wegen bereden en niet allemaal met een even vlak oppervlak. Als coach is hij internationaal gecertificeerd volgens het co-active model, waarmee hij vaardigheden heeft ontwikkelt om mensen te enthousiasmeren en te motiveren om aan de slag te gaan met zijn of haar natuurlijke vaardigheden en talenten. Martin neemt je gedurende de trainingsdag mee langs een aantal veel voorkomende aspecten die als leidinggevende veelvuldig tegenkom en gebruikt de motor veelvuldig als beeldspraak of voorbeeld.

Laat je inspireren en verhoog je vaardigheden als motorrijder en als ondernemende leidinggever. Een onvergetelijke ervaring die als meertrapsraket langdurig resultaat genereert. De kosten voor De Ondernemers Sessies zijn € 225,- (excl. 6% BTW). Praktijk, theorie en lunch zijn inbegrepen. Je rijdt op je eigen motorfiets en de organisatie vraagt je gepaste veilige kleding aan te trekken.

Mocht je niet in het bezit van een motorfiets en/of gepaste kleding neem dan contact op met de organisatoren, en men regelt dat voor je op locatie.
Wanneer: donderdag 17 mei 2018
Waar: TT Education Center op de Junior Track in Assen
Meer informatie: http://www.vanellinckhuijzen.nl/de-crexperience-ondernemer-sessies/ 

CRT

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws