Combi Motors Verzekeringen Zorgverzekering voor motorrijders

Combi Motors Verzekeringen introduceert een zorgverzekering speciaal voor de motorrijder. Deze zorgverzekering biedt naast een goede basisdekking ook een aantal relevante voordelen voor motorrijders. Zo ontvangt de motorrijder een korting van 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende dekkingen. Bij het afsluiten van een aanvullende dekking, ontvangt de klant gratis een aanvullend motorpakket, met daarin onder andere: 10 extra behandelingen fysiotherapie na een motorongeval, is er kostprijsdekking voor medische zorg na een motorongeval in het buitenland (zeer relevant voor bijvoorbeeld Oostenrijk en Zwitserland) en ook is er een brilvergoeding voor een motorbril op sterkte.

Tijdelijk ontvangt de klant bij aanmelding als welkomstgeschenk een set MotoSafe Pro oordoppen van Alpine ter waarde van €27,95 en een kortingsbon van 10% op motorkleding bij MKC Moto. Voor meer informatie over de motorzorgverzekering is de website www.combimotors.nl/zorgverzekering beschikbaar. De zorgverzekering wordt ondergebracht bij Aevitae.

Combi Motors Verzekeringen is al ruim 25 jaar specialist in motorverzekeringen. Naast motorverzekeringen richt Combi Motors zich met de introductie van de motor zorgverzekering ook op andere verzekeringen voor de motorrijder. Het verzekeren van auto’s, inboedel en opstal was al langer mogelijk. Aevitae is specialist in collectieve zorgverzekeringen. Voor consumenten, maar ook voor bedrijven. Aevitae en Combi Motors werken al samen op het gebied van inkomensverzekeringen voor
garagebedrijven en motordealers.

Actie zorg


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief