Skip to main content

Central Classics: de nieuwe oldtimer motor en bromfiets beurs

Twee keer per jaar is er voortaan weer een landelijke beurs in het hart van Nederland voor oldtimer motoren en bromfietsen: Central Classics in de Expo Houten hallen, 4 kilometer van Utrecht en gemakkelijk bereikbaar langs de A27.

Op 19 en 20 december 2015 wordt er gestart met 5.200 m2 beursvloer in twee hallen en een ruime groeimogelijkheid voor de toekomst. Central Classics biedt voor standhouders een centraal in het land gelegen beurs met landelijke bezoekers, en voor de bezoekers is het een prima mogelijkheid om op rijdbare afstand vanuit het hele land klassieke motoren en bromfietsen te zien én andere liefhebbers te ontmoeten. Uiteraard zullen ook de diverse clubs met hun klassieke tweewielers niet ontbreken. Er zijn gratis parkeerplaatsen, er is een fraai restaurant en aangezien de Central Classics beurs het weekend voor de Kerst plaats vindt zal de Kerstsfeer niet ontbreken. Allemaal ingrediënten voor een vliegende start!

Central Classics wil een reeks goede en sfeervolle beurzen maken, twee maal per jaar een landelijk trefpunt voor liefhebbers zijn. Natuurlijk zijn stands met gereedschap, kleding, miniaturen en documentatie aanwezig, maar wel in verhouding: het hoofddoel is de oude beurssfeer van een ruim aanbod van motoren en bromfietsen weer terug te halen. De tijd is er rijp voor, bezoekers vragen om meer tweewielers op een beurs en standhouders willen hun beste beentje voor zetten en oude tijden herleven. Central Classics gaat er alles aan doen om dit te bereiken. Een tientje entree en gratis parkeren is een goed begin. En heb je ook als particulier leuke onderdelen of een klassieke tweewieler te koop? Bezoek de website CentralClassics.nl, meld je aan, neem een stand (€ 35,-), en Central Classics zal je begeleiden waar dat nodig is.

Inmiddels komen de inschrijvingen van standhouders, ook uit Duitsland en België, al binnen. Ook clubs zijn ingeschreven, daar zijn een aantal gratis stands voor gepland.

Aan een goede traditie moet gewerkt worden, dat heeft tijd nodig. Daarom zijn ook de volgende beurzen in 2016 in het eerste weekend van april (2 en 3 april) en weer de week voor Kerst (17 en 18 december) al gepland. Central Classics, de nieuwe oldtimer motor en bromfiets beurs in hartje Nederland.

De beurs wordt gehouden in de hallen van Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten.
Kijk voor meer informatie op www.CentralClassics.nl, telefoon 06 305 425 28.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws