Central Classics opent 1 en 2 april weer haar deuren

Voor het eerste weekend in april is de inmiddels vierde Central Classics weer volop in voorbereiding. Voor bezoekers zijn de kwaliteit en variatie van het aanbod, de centrale ligging midden in Nederland, samen met de sfeer op de beurs goede redenen 1 en 2 april weer in de agenda te zetten. Central Classics biedt de bezoekers voor een tientje entree een mix van standhouders uit binnen- en buitenland, met de nadruk op motoren, bromfietsen en onderdelen. Uiteraard ontbreken de clubstands niet en wordt er weer hard gewerkt aan nieuwe mini-colleges, gratis te volgen lezingen door en voor liefhebbers over historie, techniek en reizen met een klassieker. Je vindt er ook kleding, helmen, gereedschap, enz., maar dat blijft in verhouding. Aangezien de Central Classics beurs het eerste weekend in april plaats vindt is er een aparte parkeerplaats voor de motorrijders direct bij de ingang, dus hopen op mooi weer. En ook voor automobilisten is het gratis parkeren. Allemaal ingrediënten voor een mooi beursweekend!
Samen met de terrassen voor een drankje en een hapje in elke hal, én het restaurant om uitgebreider te eten kun je er gemakkelijk een hele dag doorbrengen.

De mini-colleges
De nieuwe mini-colleges worden weer in de entreehal gegeven en de bezoekers kunnen die gratis volgen. Ad van Boheemen verhaalt over de avonturen met zijn BSA tijdens een tocht naar Corsica. De geschiedenis van de TT races op het eiland Man en met name de prestaties van het merk Norton zijn het onderwerp van Gerard Numeijer. Aan het derde mini-college wordt druk gesleuteld en is bijna rond.

Central Classics en Expo Houten zijn voorbereid op weer veel bezoekers: extra kaartverkopers in de entreehal tijdens de ochtenddrukte voor een versnelde toegang, PIN-betaling voor de toegangskaartjes is mogelijk, het restaurant en de terrasjes in de hallen zijn weer gepland.

Entree bedraagt een tientje, dames en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, parkeren is gratis. Voor motoren en bromfietsen is er een speciaal parkeerterrein direct naast de ingang. Allemaal ingrediënten voor een mooi beursweekend.

Central Classics


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief