Skip to main content

Met de Caberg Ghost introduceert Caberg een revolutionaire helm voor de alsmaar groter groeiende groep rijders die zich willen onderscheiden van de massa. De Ghost is een moderne helm met een lichte carbon-kevlar-fiberglas schaal in 2 schaalmaten. Het unieke scharniersysteem van de Ghost zorgt ervoor dat de bril inclusief mondkap naar voren beweegt en vervolgens naar boven scharniert. De mondkap is demontabel zodat de helm ook te gebruiken is zonder deze kap. Rondom de binnenzijde van de bril zit aan het brilframe een afneembare rand met foam. Deze rand is aangebracht om het draagcomfort te verhogen, en om rijwind tegen te gaan tijdens de wat frissere dagen. In de zomer kan dan zonder foam gereden worden zodat de frisse rijwind meer kan circuleren.
Door de verschillende afneembare delen is deze helm in maar liefst 4 verschillende configuraties te gebruiken.

De luxe voering, die bestaat uit een combinatie van kunstleer en textiel, is voorzien van Ghost logo’s en zowel wangkussens als voering zijn volledig uitneembaar en wasbaar. Deze Urban Warrior wordt standaard geleverd met licht getint pinlock voorbereid vizier EN reeds geplaatste pinlock lens in de bril. De kinsluiting wordt verzekerd door de micro-lock snelsluiting.

De Caberg Ghost is op dit moment beschikbaar in de matzwarte versie en in de (nog) lichtere Carbon uitvoering in de maten XS t/m XXL. De prijs voor de matzwarte kleur bedraagt € 269,95, de Carbon uitvoering is er voor € 339,95. Voor het seizoen 2017 zullen nog enkele speciale kleurstellingen geïntroduceerd gaan worden. Accessoires zoals donker getinte en spiegel vervangingsvizieren zullen op koste termijn beschikbaar zijn.

Caberg Ghost

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws