Skip to main content

BMW Motorrad pakt uit op MOTORbeurs Utrecht 2019

BMW Motorrad pakt groot uit op de MOTORbeurs Utrecht van 14 tot 17 februari 2019. Het populairste motormerk van Nederland – al negen jaar op rij – biedt allereerst een overzicht van bijna alle modellen die bezoekers tot in detail kunnen bewonderen. Daarnaast is er pal naast de stand van BMW Motorrad een indoor ‘GS Adventure Arena’ te vinden waar bezoekers van de beurs tijdens de ‘Mini GS Trophy’ én ‘Indoor GS DiscoveRide’ kunnen proeven van ‘The Spirit of GS’. 

‘Mini GS Trophy’ 
Tijdens de ‘Mini GS Trophy’ wordt het uiterste gevraagd van ervaren rijders. Ze moeten alle rijtechnieken uit de kast te halen om de nieuwe BMW R 1250 GS foutloos over een parcours te sturen. Geen eenvoudig parcours, maar een heuse arena met een oppervlakte van maar liefst 740 vierkante meter. De arena kent meerdere lussen met daarin verschillende toestellen waarbij goede balans, gas/koppeling-controle en kijktechniek het verschil gaan maken.

Elke beursdag strijden meerdere rijders in de ‘Mini GS Trophy’ op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW R 1250 GS – voorzien van het nieuwe motorblok met ShiftCam technologie – om de eer en hele mooie prijzen. Geïnteresseerden dienen zich voor deelname aan de ‘Mini GS Trophy’ vooraf aan te melden via deze link.

‘Indoor GS DiscoveRide’
BMW Motorrad geeft liefhebbers tijdens de MOTORbeurs Utrecht daarnaast de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan de ‘Indoor GS DiscoveRide’. Deelnemers volgen onder professionele begeleiding een avontuurlijk parcours op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW F 750 GS. Dit parcours is gedeeltelijk gelijk aan dat van de ‘Mini GS Trophy’. Ook voor de ‘Indoor GS DiscoveRide’ dienen geïnteresseerden zich vooraf aan te melden. Dat kan via deze link. Ook voor mensen die zich niet aanmelden is er volop spektakel, want de professionals van BERRT geven in de ‘GS Adventure Arena’ demonstraties.

De 35e editie van de MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 14 tot en met 17 februari in de Jaarbeurs Utrecht. BMW Motorrad is te vinden op stand 7.B085. 


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws