Skip to main content

Certified BMW Motorrad Classic Partners: restauratie en onderhoud klassieke BMW’s

Pikes Peak

Ginion Motorbikes (Waterloo) en Meeusen Motoren Antwerpen zijn de eerste Certified BMW Motorrad Classic Partners van België. Dit betekent dat zij de liefhebbers van klassieke motoren kunnen ondersteunen in de aankoop, de restauratie en het onderhoud van klassieke BMW Motorrad motorfietsen. Dat werd bekendgemaakt op de BMW Motorrad Days in het Duitse Garmisch-Partenkirchen.

 Met de komst van deze eerste Certified BMW Motorrad Classic Partners kunnen ook de gepassioneerde liefhebbers van klassieke motorfietsen bij officiële BMW Motorrad dealers terecht. Bovendien heeft een Certified BMW Motorrad Classic Partner een bevoorrechte relatie met het moederhuis in München om de meest specifieke vragen te beantwoorden.

“BMW Motorrad heeft een rijke geschiedenis, die meer dan 90 jaar teruggaat. We willen de vele modellen uit ons verre en nabije verleden graag in de beste conditie houden, zodat ze – onze slogan Make Life A Ride indachtig – ook op straat nog bewonderd kunnen worden. Met Ginion Motorbikes en Meeusen Motoren Antwerpen als eerste Certified BMW Motorrad Classic Partners in onze markt, kunnen we onze gepassioneerde liefhebbers ideaal ondersteunen”, legt Christian Lambert, General Manager van BMW Motorrad Belux, uit.

Op de website https://www.bmwgroup-classic.com worden de nieuwe Belgische partners vermeld, alsmede een ruim aantal Certified BMW Motorrad Classic Partners in Duitsland.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws