Skip to main content

BMW Motorrad: 4 Nederlandse primeurs op Motorbeurs Utrecht 2018

Alle motorliefhebbers zijn net als voorgaande jaren van harte welkom op de uitgebreide stand van het merk dat al acht jaar op rij marktleider is in Nederland: BMW Motorrad. U vindt de BMW Motorrad stand in hal 7 tijdens de Motorbeurs Utrecht van 22 t/m 25 februari 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Alle modellen uit het BMW Motorrad gamma zijn aanwezig inclusief een aantal primeurs op Nederlandse bodem: de BMW K 1600 Grand America, BMW F 750 GS & BMW F 850 GS en BMW C 400 X – de eerste midsize scooter van BMW Motorrad. Bovendien staan er een BMW R nineT, BMW K 1600 GT en een BMW R 1200 RT die zijn uitgevoerd met hoogwaardige opties uit het exclusieve BMW Motorrad Spezial programma. Ook de indrukwekkende HP4 RACE maakt zijn opwachting, de volledig uit carbon opgetrokken superbike van €80.000, vrijgesteld van bpm, aangezien hij alleen is gebouwd voor het circuit. Raceliefhebbers kunnen dankzij BMW Eye Ride een virtuele proefrit maken op een S 1000 RR op het circuit. 

Bezoekers maken kans op een volledig seizoen gratis rijden door op hun favoriete BMW te stemmen en er is een doorlopende workshop over BMW Connectivity. Connectiviteit speelt immers ook bij motorfietsen een steeds grotere rol. BMW Motorrad biedt de Connectivity-optie dan ook op een groot aantal modellen aan, waaronder de BMW C 400 X en de R 1200 GS met zijn hoogwaardige 6,5 inch full color TFT-display, multi-controller, uitgebreide telefoon connectiviteit en Connected App.

BMW Motorrad presenteert op de Motorbeurs Utrecht ook de campagne ‘Suiting up for the next chapter’ voor de BMW K 1600 B en BMW K 1600 Grand America. Voor de introductie van deze bijzondere, geheel op de Amerikaanse manier van cruisen gerichte, motorfietsen zocht BMW de samenwerking op met de New Yorkse designer Glenn Wolk. Zijn idee: de twee werelden van de BMW-rijders samenbrengen. Het leverde een uniek, op twee manieren te dragen, motorjack op dat zowel ‘business’ als ‘biker’ uitstraalt.

Tot slot is er een uitgebreide presentatie van de BMW System 7 Carbon motorhelm. Deze sportieve systeemhelm is de nieuwe maatstaf op het gebied van veiligheid, aerodynamica en veelzijdigheid. Een uniek kenmerk van de System 7 Carbon is de mogelijkheid om er eenvoudig een jethelm van te maken. Het kindeel is zonder gereedschap in enkele seconden te verwijderen – bijvoorbeeld voor het rijden in de stad of tijdens toeren op een warme dag. Alle kleuren en maten zijn op de stand aanwezig om te passen.

Motorbeurs Utrecht (22 t/m 25 februari 2018): Jaarbeurs Utrecht – Jaarbeursplein 6 – 3521 AL Utrecht – Stand BMW Motorrad, hal 7

BMW Motorrad op de Motorbeurs Utrecht


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws