Blauwer retro 80’s integraalhelm

Do you remember the 80’s? Retro is de trend en alles van vroeger is beter. Deze uitspraak hoor je vaak, en vooral onder de oudere jongeren. Toch is retro helemaal terug. Veelal ontstaan door de mateloos populaire trend van zelfbouwers en Café racers. Als je dan toch in deze stroming meegaat is een helm die de tachtiger jaren belichaamt een onmisbaar item op je hoofd en motor.

Het Italiaanse Blauer HT heeft hier de perfecte stylish verantwoorde oplossing voor; de 80’s integraalhelm in 3 mooie kleurstellingen.Deze retro integraalhelm is vervaardigd uit modern 3-composite materiaal (Carbon, Aramide vezel en Dyneema) wat zowel een lichte als sterke schaal garandeert. Het gewicht van deze übercoole helm komt hiermee op een 1100 gram.

Ondanks dat deze helm eruit ziet alsof hij met een teletijdmachine overgebracht is uit de tachtiger jaren, beschikt hij over moderne features zoals Sanatised voering en uitneembare en wasbare wangkussens, een dubbel D-sluiting voor een zekere en stabiele borging, gepolsterde kinband voor een verhoogd draagcomfort en een thermisch gevormd vizier met karakteristieke drukknopsluiting. (getinte versie optioneel verkrijgbaar)

Door de afgekante vorm van de kin, bied de Blauer 80’s helm veel ruimte voor de neus en kin. Het grote vizier geeft een ruime doorkijk en belemmert op geen enkel moment het wijde zicht van de bestuurder. De rood, geel, oranje striping bieden, in samenwerking met de vorm van de schaal en de stijlvolle matte kleuren, de identiteit waar de moderne retro coureur naar op zoek is. Verkrijgbaar in de maten XS t/m XL voor een advies prijs van € 369,95.

Bron: Xtravus


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief