Skip to main content

Blauer zou Blauer niet zijn als zij geen eigen interpretatie zou hebben van een motorsneaker. De gedachte achter de HT01 is deze; nu de markt wordt overspoeld door sneakers in veelal “vintage look”, blijft de invulling van een moderne uitvoering van dit gewilde schoeisel compleet uit. Met de HT01 laat Blauer zien dat er wel degelijk een modern ontwerp, gebaseerd is op een klassieke leest, in de motorbranche mogelijk is. De HT01 bied een frisse en trendy kijk op de huidige wens van de motorrijder. 

De HT01 heeft een stevige olie en-benzine bestendige antislip zool met een grof profiel. De hak en hielkap maken deel uit van een verstevigde constructie waarin een uitsparing is gereserveerd voor het elastiek van de bijgeleverde schakelversteviging. De hardschalen cups met padding op de enkel geven voldoende bescherming bij een mogelijke impact, waarbij het voetbed en binnenzool extra comfort bied. Verder is de schoen opgebouwd uit 3D gevoerd mesh in combinatie met leer of suède ( afhankelijk van de kleur), en geeft de 3D-mesh veel verkoeling tijdens warme dagen. De hoge vetersluiting bied een gegarandeerde borging van de schoen aan de voet. 

Deze Blauer HT01 sneakers zijn verkrijgbaar in 6 verschillende hippe kleuren in de maten 38 t/m 47. De adviesprijs voor dit designschoeisel bedraagt € 209,95 en is vanaf april te koop via het exclusieve Blauer dealer netwerk.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws