BIQER eerste BMW dealer volgens ‘Workshop Of The Future’ concept

Alle motorfietsliefhebbers kunnen sinds zaterdag 25 november terecht bij BIQER, de nieuwe BMW Motorrad dealer voor de regio Eindhoven. Met deze uitbreiding telt het BMW Motorrad dealernetwerk 19 vestigingen en dankzij de strategische ligging van de dealers kan heel Nederland worden bediend. Uiteraard heeft elke dealer de vertrouwde, hoogwaardige BMW Motorrad uitstraling, maar BIQER is om een aantal redenen een bijzondere aanwinst voor BMW Motorrad.

Om te beginnen is BIQER de eerste BMW Motorrad dealer ter wereld die is opgebouwd rond het Workshop Of The Future concept, dat de showroom en werkplaats samentrekt en een unieke sfeer van openheid en kwaliteit creëert voor de klanten. De werkplaats is letterlijk volledig transparant en geïnteresseerde rijders kunnen vrijelijk over de schouders van de monteurs meekijken terwijl zij aan hun motorfiets werken.

“De gehele opzet van BIQER past perfect bij ons merk dat al acht jaar op rij marktleider is in Nederland”, vertelt Tom Crooijmans, Head of BMW Motorrad. “In dit concept komen onze merkwaarden transparantie en vertrouwen heel duidelijk naar voren, maar bovenal staat het plezier van motorrijden centraal. De Lichtstad van Nederland verdient een waardige BMW Motorrad dealer en daar wordt met BIQER op en top invulling aan gegeven.”

De inrichting van de showroom weerspiegelt een grote passie voor motorrijden en vakmanschap. BIQER richt zich niet alleen op de bestaande, trouwe BMW klantenkring, maar probeert ook jonge motorrijders aan BMW Motorrad te binden. Make Life A Ride is het motto waardoor BMW Motorrad zich in de 21e eeuw laat leiden; puur plezier in motorrijden en waardering van kwaliteit en de mooie momenten in het leven. Dat is precies het gevoel dat de showroom moet opwekken met zijn rauwe, authentieke uitstraling. Nog een bijzonderheid is dat BIQER álle BMW Motorrad modellen als demo paraat heeft staan. De juiste ambiance is belangrijk, maar niets overtuigt immers beter dan een proefrit. Tot slot staat BIQER als enige motorfietsdealer in Nederland in een ‘autowijk’ tussen louter autodealers. Voor directeur-eigenaar Robert Compier (49) is dit een vertrouwde omgeving gezien zijn ruim dertig jaar ervaring op het gebied van sales en aftersales in de autobranche. Zijn aangeboren passie voor motorfietsen (hij rijdt al sinds zijn elfde motor) maakt hem een uitstekende partij om van dit BMW Motorrad dealerschap een succes te maken.

Voor iedereen die zich in deze ‘wijk’ aan het oriënteren is voor zijn of haar mobiliteitsoplossing is een bezoek aan BIQER zeker de moeite waard. “De locatie is ideaal,” licht Compier toe, “hier komen mensen die zijn geïnteresseerd in alles wat beweegt. Je vindt er allerlei soorten merken tot Rolls-Royce aan toe en als enige motorfietsdealer val je dan extra op. BMW Motorrad heeft bovendien een rijke historie in Eindhoven, dus hier vind je sowieso een grote groep BMW liefhebbers.”

BIQER opende vorige week zaterdag haar deuren om het motor-minnende publiek in de staart van 2017 nog te kunnen bedienen. De passie is al duidelijk voel- en zichtbaar, maar aan een aantal laatste (constructieve) details wordt nog hard gewerkt. In februari volgt daarom de officiële opening.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief