Skip to main content

Bering Skydeck waterproof motorschoen

Nieuw in de Bering line-up is de Skydeck in de Metro Range. Deze motorschoenen zijn de perfecte basis voor de urban rijder, die stijl, comfort en hoge eisen stelt aan zijn motorkleding. De Bering Skydeck is ontworpen en gemaakt met hoogwaardig leder, die naast stijl ook stevigheid en kwaliteit bieden.

Zodoende staat ook de veiligheid bij de Bering Skydeck weer hoog aangeschreven. Zo is er naast de versteviging in neus en hiel ook bescherming voor de enkel. Tegen overmatig slijten, maar ook voor de nodige extra stevigheid, is de Skydeck aan de bovenzijde voorzien van een extra stuk leer om te schakelen. Voor extra zichtbaarheid is de achterzijde voorzien van een reflectief element.

Uiteraard is er naast de aandacht voor veiligheid, ook aandacht voor het comfort. Zo is er een extra verstevigde anti-twist zool. Deze biedt naast de extra veiligheid, ook het vertrouwen en stevigheid die de motorrijder zoekt. De zool zorgt eveneens voor een prettig loopgedrag en weet ook dan de nodige stevigheid te bieden.

Waterproof

Om het aantrekken te vergemakkelijken is de Skydeck daarnaast voorzien van lussen aan de bovenzijde. De rits aan de zijkant zorgt naast gemakkelijk instappen, ook voor een stuk extra stevige omsluiting. Boven op dit alles komt ook nog eens dat de Skydeck waterproof is, waardoor een regenbui niet direct zorgt voor natte voeten.

Door al deze eigenschappen is de Bering Skydeck de perfecte motorschoen voor de Urban rijder. Of dit nu dagelijks is, of enkel recreatief. De Skydeck voldoet aan de verwachtingen die de motorrijder van zijn motorschoen eist. Bering biedt al ruim 50 jaar ervaring aan motorkleding binnen de segmenten Racing, Pulse, Discovery en Metro.

Bering Skydeck motorschoen

  • Maatvoering: 40 tot en met 46
  • Kleuren: Black en Grey
  • Prijs: €149.99

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws