Benelux H.O.G. Rally 2017: recreatieterrein Muisbroek Antwerpen

Van vrijdag 2 t/m zondag 4 juni 2017 zal recreatieterrein Muisbroek (of de “Ekerse Putten”) bij Antwerpen het domein worden van Harley-Davidson-rijders en -fans uit heel Europa. Dan vindt namelijk de Benelux H.O.G. Rally 2017 plaats. Het evenement, dat dit jaar georganiseerd wordt door de H.O.G. Chapters Antwerp Diamond Port en Belgian Metropole Chapter uit Brussel, belooft een groots spektakel te worden met live muziek, fantastisch eten en drinken, een keur aan spannende acts en natuurlijk veel, heel veel motoren. 

Wereldmerk, werelds entertainment 
Centraal op het terrein staan twee festivaltenten met een podiumprogrammering voor iedere smaak. In de enorme ‘Big One’ is het funk, rock en disco wat de klok slaat. De ‘Extravaganza’ staat garant voor wereldmuziek uit onder andere Afrika en Brazilië, een Burlesque-show en als afsluiter iedere avond heel veel stevige vierkwartsmaten van top-DJ’s uit heel Europa, ondersteund door spannende acts. Heel bijzonder is een Street Art live Performance van Anthea Missy. Deze Franse artieste werkt in steden over de hele wereld en komt nu haar performance geven op de Benelux H.O.G. Rally.

Natuurlijk wordt de innerlijke mens ook niet vergeten. Op deze H.O.G. Rally geen standaard BBQ of lopend buffet, maar de wereldkeuken als centraal thema. Overal op het terrein staan foodtrucks waar bezoekers het beste van het beste uit alle windstreken kunnen proeven.

Bikes, bikes, bikes
Maar het zwaartepunt van iedere H.O.G. Rally is en blijft toch motoren. Er zijn prachtige tourritten door de omgeving, een PokerRun, een soort Game&Ride, een Bike-Show met de mooiste custom motoren, Demo- en testritten met de laatste Harley-Davidson modellen, een BikerMarket, en als grootse afsluiter natuurlijk een Big Parade op zondag. De organisatie hoopt (en rekent) dan ook op honderden Harleys in al hun unieke gedaantes. Er bevinden zich diverse officiële hotels en campings in de naaste omgeving van het Rally terrein (zie Rally-website). Veilig parkeren van de motorfiets (of auto) is mogelijk op de parking aan de Ekersedijk, waar vandaan gebruik gemaakt kan worden van speciale shuttlebusjes.

De Benelux Rally wordt jaarlijks georganiseerd door leden van de H.O.G., wat staat voor Harley Owners Group. Dit is de officiële vereniging voor de eigenaren van Harley-Davidson motoren, welke werd opgericht door de Harley-Davidson Motor Company in 1983. Wereldwijd heeft de H.O.G. inmiddels meer dan 1 miljoen leden, binnen de Benelux ongeveer 8.000. Naar verwachting bezoeken ongeveer 1.000 mensen het Rally weekend in Antwerpen, dat ook toegankelijk is voor niet-leden en andere geïnteresseerden. Dag-tickets zijn verkrijgbaar aan de toegangspoorten van het Rally terrein.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief