Nieuw in de Benelux – AMOQ motorcross gear

Getest in ruwe Scandinavische omstandigheden staat onze MX-collectie garant voor de hoogste snelheid, de hoogste sprongen en de beste trucs. AMOQ biedt een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten voor elke motorcross liefhebber en professional die de grenzen wil verleggen. Alle producten zijn ontwikkeld door MX-professionals die echt weten hoe te voldoen aan de eisen van elke rijder van deze fysiek veeleisende sport. Veiligheid, ongelooflijke pasvorm en hoge prestaties gecombineerd met top technische kenmerken brengen jouw rijstijl naar een ongekend niveau.  

Crosskleding, protectoren, helmen, brillen, handschoenen en accessoires

De veelzijdige collectie omvat protectoren, crosshelmen, crossbrillen, motorcrosskleding, handschoenen en accessoires voor iedere motocrosser. De unieke prijs-kwaliteitverhouding van de collectie maakt deze hoogwaardige producten beschikbaar voor de hobbyrijder tot de professional.

De sensationele AMOQ Snow collectie veroverde de wereld afgelopen winter en nu is het tijd voor AMOQ MX. Reik naar de hemel en verleg je grenzen – wij zien je in de eerste bocht!

Check de volledige collectie op www.amoqsports.com

AMOQ MX wordt exclusief vertegenwoordigd in de Benelux door Duell.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief