Skip to main content

Barracuda rem- en koppelingshendels


Dankzij de nieuwe sets van het Italiaanse Barracuda kan je vanaf nu de instellingen van je rem- en koppelingshendel perfect afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur. En dan hebben we het niet alleen over de ergonomie.

Volledig instelbaar

De nieuwe rem- en koppelingshendel sets zijn volledig instelbaar zodat de afstand ten opzichte van je stuur en de lengte van de hendels perfect passen bij de manier hoe je je rem en koppeling wenst te bedienen. De afstand tot het stuur is met zes verschillende voorinstellingen eenvoudig af te stellen, en de breedte van de hendels is dankzij de traploze verstelling tot op de millimeter nauwkeurig te bepalen.

Volledig in stijl

Naast het juiste gevoel in je vingers bieden de nieuwe sets ook het juiste gevoel voor stijl. De CNC gefreesde hendels laten zich namelijk eenvoudig personaliseren in smaak dankzij verschillende kleuropties voor het verstelbare eindstuk van beide hendels. De sets worden standaard zwart geanodiseerd geleverd, met de optie om het eindstuk te vervangen voor een geanodiseerd exemplaar in groen, rood, goud of zilver.

Kwaliteit op niveau getest

Alle Barracuda rem- en koppelingshendel sets zijn EU en TÜV goedgekeurd, en zijn CNC gefreesd uit één stuk hoogwaardig aluminium. De aerodynamische vorm en de lichtgewicht constructie zijn het gevolg van de samenwerking tussen Barracuda en diverse MotoGP teams, waaronder die met het huidige Pertamina Enduro VR46 team dat gebruik maakt van dezelfde rem- en koppelingshendels.

Prijzen en kleuren

Anders dan in veel gevallen gebruikelijk worden de Barracuda rem- en koppelingshendels per set geleverd, wat bijdraagt aan een competitieve prijsstelling.

-Rem- en koppelingshendel set zwart geanodiseerd:€ 149, 00 
-Eindstuk set goud € 24,90
-Eindstuk set zilver € 24,90
-Eindstuk set groen € 49,90
-Eindstuk set rood € 49,90

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws