Aprilia Pro & Tuareg Experiences 2023

Het wordt een goedgevuld 2023 voor liefhebbers van Aprilia: van de mooiste circuits tot het zand van de woestijn. Halverwege deze overvolle agenda vindt het hoogtepunt van het seizoen plaats: het Aprilia All Stars Festival op het Misano World Circuit, op zaterdag 27 mei 2023. Een onvergetelijke dag vol entertainment, waarbij het publiek de echte hoofdrolspeler is. Een dag om een van de meest succesvolle merken in de motorwereld te vieren: haar geschiedenis, haar motoren, haar kampioenen van vandaag, gisteren en die van de toekomst. De toegang tot het festival is zoals altijd gratis, met nieuwe activiteiten in de paddock en de traditionele afsluitende parade voor Aprilia-eigenaars.

Aprilia Racers Days: het circuit op met Aprilia

Ook in 2023 vinden de Aprilia Racers Days weer plaats. Tijdens deze unieke evenementen kunnen liefhebbers al jaren de kwaliteiten van de prachtige racemonsters uit Noale in hun natuurlijke omgeving ervaren, namelijk op de meest fascinerende circuits. De deelnemers hebben de beschikking over de Aprilia V4 Factory en de krachtige en opwindende RS en Tuono 660 Factory. Tijdens elk evenement in Italië staan de Exclusive Rides op het programma, waarbij het circuit volledig ter beschikking staat van allen die zich hebben ingeschreven, evenals de rijcursussen met de Riding Academy. De cursussen worden op twee niveaus gegeven door gekwalificeerde instructeurs van de Italiaanse motorfederatie om de rijvaardigheid van de deelnemers te verbeteren.

De geheimen van de kampioenen in de Pro Experience

Aprilia Pro Experience is een exclusieve rijervaring voor een zeer beperkt aantal deelnemers, die op het circuit een dag met de Aprilia-kampioenen willen beleven. Het is dé kans waar alle sportieve motorrijders altijd van gedroomd hebben: samen met enkele grote kampioenen van de motorsport op het circuit rijden, hun lijn volgen, van hun suggesties leren om te begrijpen hoe je de motor optimaal kunt benutten om sneller en veiliger tussen de kerbs te racen. De cursussen worden gegeven op de geraffineerde en krachtige Aprilia RSV4 Factory, wat garant staat voor een onvergetelijke dag.

De evenementen staan gepland op de beroemdste circuits ter wereld: de agenda is binnenkort op de Aprilia website te vinden.

Tuareg Experience: avontuur en vermaak offroad

De Tuareg Experiences zijn in 2022 opgezet in samenwerking met Enduro Republic – een referentiepunt voor alle motorliefhebbers die graag offroad rijden – en worden in 2023 voortgezet met activiteiten die motorrijders op een leuke en boeiende manier in contact te brengen met de wereld van de Aprilia Tuareg 660.

Deelnemers kunnen met de op de Aprilia Tuareg 660 kiezen uit drie activiteiten op verschillende technische niveaus tijdens de Tuareg Experience: Tuareg Training, Tuareg Freeride en Tuareg Bivouac. Het vertrekpunt is het Tuareg House, een volledig aan de Tuareg gewijde omgeving met als centraal punt een vakkundig gerenoveerde oude smederij in het dorp Grazzano Visconti in de streek van Piacenza. Vanaf deze strategische positie kunnen vele tochten worden gemaakt op verschillende soorten terrein, waardoor de dynamische kwaliteiten van de Tuareg 660 goed tot hun recht komen.

Dit jaar is de formule verrijkt met spannende ‘fly & ride’-reizen. De eerste is gepland van 24 februari tot 5 maart, 10 dagen op asfalt, circuits en offroad in het verbluffend mooie landschap van Zuid-Marokko.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief