Andrew Mason Manager Corporate Communications BMW

Andrew Mason volgt Nathalie Bauters op als Manager Corporate Communications BMW Group Nederland. In zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor de implementatie van de Corporate Communications strategie van BMW Group in Nederland.

Andrew Mason volgt Nathalie Bauters op als Manager Corporate Communications BMW Group Nederland. Nathalie zal, na drieënhalf jaar werkzaam te zijn geweest voor BMW Group Nederland, vanaf 1 oktober starten als Head of Communications and Public Affairs bij BMW Group France.

In zijn nieuwe functie wordt Andrew Mason verantwoordelijk voor de implementatie van de Corporate Communications strategie van BMW Group in Nederland. Hij zal de reputatie van de onderneming en haar merken (BMW, MINI en BMW Motorrad) beschermen en versterken. Daarnaast is het onderhouden van de goede relaties met de overheid, de branche en de industrie, inclusief VDL Nedcar inzake de Nederlandse productie van MINI en BMW, aan hem toevertrouwd.

Andrew (37) is sinds 20 oktober 2014 bij BMW Group Nederland verantwoordelijk voor BMW, BMW i en BMW Motorrad productcommunicatie. Andrew studeerde Autotechniek aan de HTS in Arnhem (1998 – 2002) en was vervolgens drie jaar werkzaam in binnen- en buitenland als constructeur bij Airbus, DAF Trucks en ASML. Via zijn tweede studie Nederlands (Linguistics met Journalistiek als bijvak) aan de Universiteit Leiden (2005 – 2010) belandde hij in de autojournalistiek waar hij zijn voorliefde voor de automobiel freelance voor Autoweek op papier en website zette. Vanaf 2011 kwam hij in vaste dienst bij Autovisie als allround redacteur voordat hij na drieënhalf jaar de overstap naar BMW Group maakte.

Neil Fiorentinos, algemeen directeur BMW Group Nederland: “Nathalie heeft BMW Group in Nederland nadrukkelijk op de kaart gezet als toonaangevend op het gebied van innovatie. Wij wensen haar alle succes in Frankrijk. Andrew heeft zich sinds zijn aanstelling bij BMW Group Nederland goed ontwikkeld als product communications manager, waarbij hij kon terugvallen op zijn kennis van techniek en taal en een groot netwerk van oud-collega’s. Ik vertrouw erop dat hij ook in zijn nieuwe rol de goede relatie met al onze stakeholders zal voortzetten, voortbouwt op het succes van Nathalie en op originele wijze invulling geeft aan zijn nieuwe functie.”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief