Albron neemt horeca-activiteiten TT-Circuit Assen over

Het TT Circuit Assen gaat per 1 januari 2017 een strategische alliantie aan met foodservicebedrijf Albron. Het vijfjarig contract (met een verlengingsoptie van nog eens vijf jaar) is vandaag symbolisch op de startgrid van het TT Circuit Assen getekend. Albron wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en exploitatie van alle horeca- en eventcatering activiteiten op het TT Circuit Assen. Meer dan zeshonderdduizend bezoekers worden op jaarbasis verzorgd binnen de hekken van het TT Circuit Assen, variërend van een kop koffie tot een volledig VIP arrangement. Voorzitter Arjan Bos van het TT Circuit Assen verwacht veel van de samenwerking en voelt zich daarbij gesterkt door de voortvarende aanpak van de nieuwe huiscateraar. Zo krijgen de verschillende horecapunten op en rond het circuit een nieuwe en frisse look en wordt het assortiment aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Op de paddock komt een gezellig horecapunt waar koffie of thee kan worden gekocht, maar ook een snack of broodje. Het Paddock Restaurant en de Gold Club (die omgedoopt wordt tot Legend Club) krijgen bovendien een duidelijke metamorfose in look en feel, maar ook in het cateringaanbod. “Wij zijn er trots op de horecapartner te zijn van het TT Circuit! Het is een prachtige uitdaging om alle dagen van het jaar het eten en drinken te mogen verzorgen en hiermee de uitstraling van het circuit te versterken. De totale beleving versterken met eten en drinken, voor bezoekers, medewerkers & vrijwilligers, relaties en partners van het circuit, is wat ons drijft.” Aldus Robert Visser, Directeur Horeca & Leisure bij Albron. Albron is horecapartner voor diverse opdrachtgevers in de dag- en verblijfsrecreatie zoals Keukenhof, Paleis het Loo, Center Parcs en Nijmeegse Vierdaagse

Het TT Circuit Assen is één van de beste race- en trainingsaccommodaties voor auto- en motorsport in de wereld. De Dutch TT wordt er sinds 1925 georganiseerd en is het bekendste en meest spraakmakende evenement dat jaarlijks staat op de kalender. Naast race- en trainingsactiviteiten wordt het TT Circuit Assen voor de meest uiteenlopende activiteiten en evenementen ingezet. In totaal zijn er ongeveer 240 gebruiksdagen.

Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten met een verhaal. Voor bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op evenementen en in dag- & verblijfsrecreatie. Met een omzet van €284 miljoen, een gezond rendement en circa 4.500 medewerkers die op bijna 1.000 locaties in Nederland werkzaam zijn. Met als basis een groot gevoel voor gastvrijheid, lekker, gezond en duurzaam eten & drinken, aantoonbare betrokkenheid, het vertrouwen in stevige samenwerkingen en de durf om dingen anders te doen. Die optelsom biedt opdrachtgevers meerwaarde met financieel voordeel, hun gasten een warm welkom, medewerkers een prettige werkgever, leveranciers een sterke partner en de maatschappij een organisatie die vorm geeft aan de toekomst. Zo creëren we al ruim 100 jaar waardevolle momenten voor iedereen die bij Albron betrokken is.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief