Al 20 dealers voor Qooder vierwiel motorscooters

Qooder Nederland zet met 3 nieuwe exclusieve dealers erbij een belangrijke stap om klanten landelijke dekking te garanderen. Letterlijk van Groningen tot Maastricht zijn er Qooder-dealers te vinden. Het merk zoekt nog de juiste dealer voor enkele regio’s, zoals het oosten van het land. In totaal heeft Qooder momenteel 20 exclusieve vestigingen die verkoop, service, onderhoud, leasing en verzekering aanbieden. 

Unieke positie in driekwart jaar 
“Wat zijn we blij en trots dat we in driekwart jaar naar deze landelijke dekking zijn gegroeid!”, zegt Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland. “Onze keuze om met de kwaliteitsketen Bosch Car Service samen te werken, werpt zijn vruchten af. De verkopen gingen zo hard, dat we veel marktaandeel konden wegkapen. Want de consument ervaart de kracht en het gemak van de motorscooter die je met autorijbewijs mag rijden. Terwijl ondertussen Bosch-bedrijven ons zelf benaderen voor een dealerschap. Helaas kunnen ze niet alle ruim 400 toetreden. Wel zien we dat wij in de motor- en motorscooterwereld een unieke positie hebben met nu reeds 20 exclusieve dealers.”

Nieuwe modules
Kunnen klanten voor alle zaken terecht bij de dealers? Freek Sanders van Well: “Omdat wij exclusieve dealers hebben, vind je er als klant proefritmodellen, service en accessoires en onderhoud. Plus zaken voor het afsluiten van leasing en verzekering. Onze dealers gaan je geen ‘nee’ verkopen; zij doen alles. En omdat we een jong merk zijn en nieuw op de markt, kijken we naar nieuwe interessante modules om klanten volledig in hun modellen- en proefrittenkeuze te ontzorgen. Daarvan zijn we er nu enkele aan het ontwikkelen. Ons doel voor volgend jaar is een volumestijging van minimaal 35%. Met deze enthousiaste dealergroep – plus nog enkele nieuwe, die de huidige blinde vlekken opvullen – gaat dat lukken!”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief