Skip to main content

Houdt je van een uitdaging? Zin in een gezellige dag vol gelijkgestemden? Is offroadrijden jouw grote passie? Dan is deze dag wat voor jou. We zetten deze dag diverse offroad oefeningen uit om jouw capaciteit op de motor te testen. Maak jij de minste fouten? Dan ga jij er misschien wel met de winst vandoor! Meedoen voor de gezelligheid en de ervaring mag natuurlijk ook!

Op 9 april organiseren wij deze challenge op het prachtige terrein van Actionplanet Spaarnwoude. Zet hem in je agenda en schrijf je in. Dagindeling 9 april 2023:
09:00 Ontvangst + briefing
10:00 Start oefeningen
17:00 Prijsuitreiking
18:00 BBQ

Voor wie?

Deze dag is een challenge waarbij we uitdagende oefeningen uitzetten zonder tijdswaarneming. Elk type allroadrijd(st)er en allroadmotor (vanaf 600cc of vanaf 154kg) is van harte welkom om mee te doen. Of je nu zeer ervaren bent op offroadgebied of net begint, wees welkom! Noppenbanden of grove allroadband is aan te raden voor deze dag.

Challenge of wedstrijd?

Oefeningen:
Uiteraard kunnen we nog niet alles verklappen wat jullie deze dag te wachten staat. Oefeningen met namen zoals “Hillclimb”, “Sanddrift”, Obstacle course”, of wat te denken van “Ringmaster” komen deze dag voorbij waar we jullie vaardigheden op de proef stellen. Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen enkel probleem. We zullen bij moeilijkere gedeeltes in de proef je altijd de keus geven om voor de hardcore- of chickenversie te kiezen ūüôā

Prijzen:

Wij doen het anders.. I.p.v. een top 3 gaat bij ons de top 10 gewoon met een vette prijs naar huis! En niet de minste prijzen… Denk aan een compleet verzorgde Pyrenee√ęn Allroad reis, Jekill & Hyde uitlaatsysteem, REV’IT! jas, Allroadhelm, setje Motoz banden, 2 overnachtingen in het motorwalhalla van Duitsland, cadeabonnen van Rally-Motor en MR Motoren en meer….

Kosten inschrijving:

‚ā¨ 185,- voor een compleet verzorgde en super gezellige dag. Dit is incl. koffie bij ontvangst, lunch + drankje, BBQ, goodiebag en cross shirt als aandenken.

Ik doe mee!

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.adventure-challenge.nl

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws