Skip to main content

De aankondiging van de terugkeer van een manche van het Wereldkampioenschap Endurance Moto naar het circuit van Spa-Francorchamps en het organiseren van een Parade in de straten van Spa aan de vooravond van het evenement, maakte van de 2019 editie van de 6 Heures Moto een geslaagd evenement. Meer heeft DG Sport niet nodig om verder te gaan op dit elan en alvast de volgende editie te plannen van de enige endurance race voor moderne motoren in België.

De fans kunnen alvast de datum van de 2020 editie in hun agenda zetten: zondag 16 augustus! Wat betekent dat op zaterdagavond 15 augustus, de piloten en hun machines de paddocks van het Circuit van Spa-Francorchamps zullen verlaten om naar het centrum van de stad Spa te trekken en zich daar onder het volk te begeven. Wat de animaties betreft worden er al heel wat nieuwigheden voorbereid.
De dag nadien wordt opnieuw opgedeeld in een deel kwalificatiesessies en de wedstrijd zelf, met andere woorden weer een “All-in-One” formule die goed in de smaak valt bij velen. De strijd om de overwinning zal ongetwijfeld opnieuw bitter worden, velen zullen zich immers geroepen voelen om in de voetsporen van Bastien Mackels, Wim Van Den Broeck en het team Wilbers J&I Racing te treden, de laureaten van afgelopen augustus.

We melden nog even dat de twee dagen voorafgaand aan de 6 Heures Moto, i.e. vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus, DG Sport al volop aan het werk zal zijn in Francorchamps ter gelegenheid van de zeer geliefde Bikers’Days, die de kans bieden aan teams en piloten om al te wennen aan de Ardeense baan en zo niks aan het toeval over te laten tijdens de “Race Day”. See you in Spa!

Voor alle informatie zie: www.6heuresmoto.com


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws