Skip to main content

3500 bezoekers voor BMW Motorrad Day 2019 in Nijvel

BMW Motorrad

 Afgelopen zondag trokken meer dan 3500 motorliefhebbers richting Nijvel. Onder een stralende zon werden ze getrakteerd op stuntrijders, behendigheidsparcours, proefritten met de nieuwste motorfietsen en live motorsportwedstrijden op het grote scherm. Talrijke foodtrucks, een sfeervol muziekbandje en zelfs een echte barbier maakten de beleving helemaal top.

Onder de professionele begeleiding van de BMW Motor Club Vlaanderen en BMW Moto Club Wallonie deden maar liefst 318 liefhebbers een proefrit met de nieuwste motorfietsen, samen goed voor zo’n 6000 kilometer. De nieuwe 1250cc-motoren en de BMW S 1000 XR waren dit jaar de publiekslievelingen qua aantal aanvragen voor een proefrit. Vaste BMW Motorrad partners als Fédémot, PRiODRIVE, BMW Financial Services en Backtrail zorgden voor extra inkleding en op het binnenplein van het stadhuis had partner Grondpadman zelfs een heus off-road testparcours ingericht.

Marc De Groof, directeur van BMW Motorrad Belux, was opgetogen met de grote opkomst: “Een dag als deze brengt een heel divers publiek samen rond een passie voor de motorfiets en de vrijheid die daarbij komt. Zowel de inwoners als de lokale horeca genoten mee van het gebeuren: zo trokken zowel de zonovergoten terrasjes, de BMW stuntshows als de gepersonaliseerde BMW R nineT’s van onze Dealer Clash veel lokale kijklustigen.”

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws