Skip to main content

2Move 2Wheel: naast Continental ook Bridgestone, Pirelli, Michelin en Metzeler motorbanden

Met ingang van april 2022 is 2Move 2Wheel voor motorspeciaalzaken het centrale adres voor diverse merken motorbanden. 2Move 2Wheel is in de motorwereld al bekend als exclusief distributeur van Continental motorbanden. Door de verregaande uitbreiding van het leveringsgamma plus de lancering van een nieuwe website met een overzichtelijke B2B-webshop, is 2move-2wheel nu dé one-stop-shop voor motorbanden in de Benelux. 

Als distributeur van Continental motorbanden voor de Benelux was 2Move 2Wheel voor motorspeciaalzaken al een bekend en vertrouwd adres. Vanaf nu kunnen ze in de nieuwe webshop van 2Move 2Wheel ook terecht voor diverse andere bekende bandenmerken, waaronder Bridgestone, Pirelli, Michelin en Metzeler. Daarmee geeft 2Move 2Wheel actief invulling aan de bedrijfsfilosofie ‘Alles voor de beste band’ en biedt de onderneming nu een ongekend breed assortiment aan merken en typen motorbanden. Met de uitbreiding van het leveringsaanbod haalt 2Move 2Wheel de banden met de motorspeciaalzaken in ons land nog nauwer aan, en levert het bedrijf nu voor elke specifieke situatie en vraag de beste band.

Een nieuwe website en webshop

Tegelijk met de uitbreiding van het motorbandenassortiment heeft 2Move 2Wheel ook een compleet nieuwe website gelanceerd. Daarop zijn de diverse merken en typen motorbanden van de gerenommeerde merken te vinden en vanuit de eveneens nieuwe webshop is de gewenste band direct te bestellen onder het motto ‘vandaag besteld, morgen in huis’.

Over 2Move 2Wheel

2Move bestaat uit twee divisies: 2Move Industry en 2Move 2Wheel, die beide Continental als focusmerk voeren. In de Benelux is 2Move 2Wheel preferred distributeur van Continental fiets-, e-bike-, motor- en scooterbanden. Vanaf april 2022 voert 2Move 2Wheel ook andere A-merken motorbanden, waaronder Bridgestone, Michelin, Pirelli en Metzeler. 2Move maakt sinds 1 april 2021 deel uit van het in Moerdijk gevestigde Global Automotive Investments Holding, waaronder bijvoorbeeld ook Inter-Sprint Banden en Van den Ban Banden vallen. 

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws